PROPALE ZARUKE

Alex Rodriguez konačno progovorio o prekidu s J.Lo: ‘Prije svega bih želio nešto reći...‘

Bivši profesionalni igrač bejzbola progovorio je o bivšoj zaručnici koja je danas u sretnom braku s Benom Affleckom

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

 Maciel-ngre/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bivši profesionalni igrač bejzbola Alex Rodriguez gostovao je u emisiji ‘Who‘s Talking to Chris Wallace?‘ na HBO Maxu, gdje je progovorio o svom privatnom životu, uključujući i propale zaruke s pjevačicom Jennifer Lopez.

Rodriguez i Lopez prekinuli su u travnju 2021. nakon četiri godine veze, a ubrzo nakon toga ona je započela vezu sa svojom starom ljubavi, glumcem Benom Affleckom s kojim je danas u braku.

"Iskreno, smeta li te to što je samo nekoliko dana nakon vašeg prekida ona viđena s Benom Affleckom, te se na kraju i udala za njega, a ne za tebe?", pitao ga je Wallace.

"Prije svega bih želio reći da mi je drago što nikada neću biti predsjednički kandidat jer bi me ubio", odgovorio mu je u šali Rodriguez i zatim nastavio: "Gledajte, to s Jennifer je bilo dobro iskustvo. I njoj i njezinoj djeci, koja su pametna, lijepa i divna, želim sve najbolje."

"To je to?", upitao ga je Wallace.

"To je to", odgovorio je Rodriguez.

image

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

I to nije bio jedini trenutak u kojem se Rodriguez osjećao kao da je na vrućoj stolici. Wllace je također pitao bivšu zvijezdu Yankeesa je li on materijal za ženidbu. Rodriguez, koji je već jednom bio u braku s Cynthijom Scurtis, s kojom je dobio dvoje djece i razveo se, imao je brojne veze, uključujući one sa slavnim zvijezdama - Madonnom, Cameron Diaz i Kate Hudson.

"Misliš li da si dobar materijal za muža? Ili misliš da ti se, iskreno, samo sviđa naganjati žene?", pitao je voditelj.

"Mislim da kada pogledaš moj život, Chrise, sjetit ćeš se da sam spomenuo kako me, kad sam imao 15 godina, Sports Illustrated nazvao vrhunskim igračem u zemlji. A u to sam vrijeme bio Alex Rodriguez. A onda negdje putem, s 24 godine dobivam ugovor vrijedan 250 milijuna dolara i vjerojatno sam tada malo skrenuo s puta i postao A-Rod," objasnio je Rodriguez i dodao da tijekom svojih 20-ih i 30-ih vjerojatno baš i nije bio ‘najbolji dečko‘.

"Mislim da ću biti predivan partner ili muž i otac zbog svih lekcija koje sam naučio iz svojih najvećih životnih pogrešaka", dodao je Rodriguez, koji se prisjetio sramotne suspenzije iz 2014. zbog korištenja dopinga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 12:29