OTKAZAO SVE PROJEKTE

‘Aleca Baldwina nesreća je potpuno uništila. Satima je bio histeričan i apsolutno neutješan‘

Bliski izvor otkrio je kako se Baldwin namjerava potpuno povući iz javnosti dok se ne oporavi od ovog strašnog događaja
Alec Baldwin sa suprugom i sinom ubijene snimateljice
 Dsanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumac Alec Baldwin susreo se sa suprugom i sinom ubijene Halyne Hutchins, koju je, nažalost, usmrtio na setu filma "Rust".

Snimateljica Hutchins (42) iza sebe je ostavila supruga Matthewa i devetogodišnjeg sina Androsa, koji su stigli u Novi Meksiko odmah nakon tragičnog događaja, a bili su na privatnoj komemoraciji u čast pokojne Halyne. Tamo je bio i Baldwin, a ondje su se prvi put vidjeli, piše Daily Mail. Matthew je rekao kako je redovito u kontaktu s Baldwinom, a istaknuo je kako je glumac pun podrške za njegovu obitelj. Vidno utučeni Baldwin Halynina udovca i sina ispratio je iz hotela u Novom Meksiku te ih je pri rastanku obojicu čvrsto zagrlio, a dirljive trenutke uhvatili su paparazzi.

Halyinin suprug oglasio se na Twitteru.

"Halyna nas je sve inspirirala svojom strašću i vizijom, a njezina ostavština previše je vrijedna da stane tek u nekoliko riječi. Naš gubitak je ogroman te molim medije da poštuju našu privatnost dok žalujemo. Zahvaljujemo svima koji dijele njezine fotografije i priče iz njezina života".

image
Alec Baldwin sa suprugom ubijene snimateljice
Dsanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumac je nakon svega otkazao sve projekte na kojima radi, a bliski izvor otkrio je i kako se namjerava potpuno povući iz javnosti dok se ne oporavi od ovog strašnog događaja.

"Svi znaju da je to bila nesreća, ali potpuno ga je uništila. Satima nakon nesreće bio je histeričan i apsolutno neutješan", rekao je izvor za časopis People.

Istraga se nastavlja, sa seta filma cijelo vrijeme pristižu nove informacije, a član ekipe potvrdio je za Daily Mail da je snimanje potpuno otkazano, no objavljeno je i kako je više snimateljskih ekipa proteklih tjedana napustilo set u znak prosvjeda zbog radnih uvjeta. Snimatelji i njihovi pomoćnici bili su ogorčeni uvjetima rada na niskobudžetnom filmu te su se žalili na preduge sate koje su provodili na snimanju, preduga putovanja do seta, kao i plaće.

Podsjetimo, glumac Alec Baldwin (63) ovih se dana našao u središtu pozornosti zbog stravične nesreće koja se dogodila na setu njegova novog filma "Rust" u Novom Meksiku. Baldwin je tijekom snimanja scene u kojoj puca iz pištolja slučajno usmrtio direktoricu fotografije Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, misleći da se radi o rekvizitu, a ne o pravom, napunjenom oružju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 13:11