VELIKA RADOST

Alec i Hilaria Baldwin otkrili spol sedme bebe: ‘Djeca su ispunjena ljubavlju‘

Hilaria je u travnju rekla obožavateljima da već zna spol sedme bebe, ali je odbila otkriti informacije na društvenim mrežama

Alec i Hilaria Baldwin

 Instagram

Holivudski glumac Alec Baldwin (64) i njegova supruga Hilaria (38) krajem ožujka objavili su kako u obitelj stiže sedma beba, a sada su otkrili da će dobiti još jednu djevojčicu.

"Uvijek mi je bilo zabavno i imalo mi je smisla znati koji je spol moje bebe, ali kako rastem i učim, želim to učiniti malo drugačije. Što će našu bebu učiniti voljenom, potpunom osobom? Što je važno? Zašto će se osjećati viđeno, slobodno i ponosno?", napisala je.

"Možda ništa što možemo definirati. Možemo je samo ohrabrivati, slušati, dijeliti s njom svoja iskustva i učiti od nje. Možemo joj pružiti što bolji život, ali na našoj bebi je da otkrije vlastitu, jedinstvenu sebe. Ohrabrenje i savjete za našu prinovu. Osjećam toliku radost promatrajući tu djecu, koja su ispunjena ljubavlju i najjednostavnijom, najljubaznijom mudrošću", dodala je.

Hilaria je u travnju rekla obožavateljima da već zna spol svoje sedme bebe, ali je odbila otkriti informacije na društvenim mrežama iz dva razloga, zbog rodne neutralnosti i dva pobačaja koja je imala 2019. godine. Jedan se dogodio u travnju, a drugi u studenom, u 16. tjednu trudnoće.

"Izgubila sam bebu s četiri mjeseca 2019. (možda se neki od vas sjećaju). Svakodnevno razmišljam o njoj i razumijem da majčinstvo ima svoju svijetlu i tamnu stranu. Ali pričekat ću dok ne prođem točku u kojoj sam izgubila kćer", pojasnila je tada.

Nedavno se Alec osvrnuo na pitanje ‘zašto imaju toliko djece’.

"Ljudi pitaju ‘Zašto’? To je razlog zašto. Biti roditelj je ultimativno putovanje", odgovorio je svima onima koji su ga znali prozivati zbog čega ima toliko veliku obitelj.

Nije poznato koje ime par planira dati svojoj kćeri. Ranije su birali tradicionalna španjolska ili talijanska imena za svoju djecu. Već su roditelji kćeri Carmen (8) i Maríe Lucíe (1) te sinova Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda “Edu” (1). Alec je također otac kćeri Ireland (26), koju dijeli s Kim Basinger.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:18