ODAO JE PRSTEN

Adele se zaručila!

Nedavno je na pitanje je li dijamant na njezinoj ruci zaručnički prsten odgovorila: ‘Nisam zaručena. Jednostavno volim vrhunski nakit‘

Adele i Rich Paul

 Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Pjevačica Adele (34) i sportski agent Rich Paul (41) navodno su zaručeni i planiraju se vjenčati ovo ljeto, dvije godine nakon što su objavili svoju vezu, prenosi Daily Mail. O zarukama se počelo šuškati nakon što je višestruka dobitnica Grammyja tijekom vikenda na svom koncertu u Las Vegasu viđena s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

Iako pjevačica prsten nosi još od dodjele nagrada BRIT 2022., par nikad nije službeno potvrdio da je zaručen, a sad je to za internetsku stranicu Deux Moi napravio jedan vrlo pouzdan izvor.

Iako Adele svoj privatni život nastoji držati što dalje od svjetla reflektora, Richu ipak otvoreno izjavljuje ljubav. Tako mu je u prosincu posvetila pjesmu tijekom nastupa u Las Vegasu.

- Volim ga više od života, pa možemo li mu čestitati rođendan? Zove se Rich! - rekla je glazbenica pa otpjevala "Happy Birthday".

A ranije, u kolovozu, u intervjuu za Elle otkrila je kako joj je san biti domaćica.

- Nikad nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam njime. Apsolutno se želim ponovno udati i definitivno želim imati još djece - rekla je. Na pitanje je li dijamant na njezinoj ruci zaručnički prsten, tad je odgovorila: "Nisam zaručena. Jednostavno volim vrhunski nakit".

Adele i Rich Paul upoznali su se na zabavi prije nekoliko godina, a svoju vezu objavili su u ljeto 2021. Pjevačica je prije bila u braku s poduzetnikom Simonom Koneckijem, s kojim ima devetogodišnjeg sina Angela.

U svibnju 2022., nakon godinu dana veze, vlasnica hitova "Hello", "Someone Like You" i "Rolling in the Deep" počela je živjeti s partnerom Richom, koji vodi NBA zvijezde poput LeBrona Jamesa, Anthonyja Davisa i Bena Simmonsa.

Tijekom prošloga intervjua za Rolling Stone, Adele je svoju vezu sa sportskim agentom opisala kao "najnevjerojatniju, najiskreniju i najjednostavniju" u kojoj je ikad bila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:58