TURBULENTNA VEZA

Adele na crvenom tepihu privukla pažnju ogromnim dijamantom na ruci: Je li se slavna pjevačica zaručila?

Autorica hita "Easy On Me" trenutno je u vezi sa sportskim menadžerom Richom Paulom, a zbog njega je navodno prekinula turneju u Las Vegasu

Adele na dodjeli nagrada Brit Awards

 Stuart Hardy/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia

Adele (33) je na sinoćnjoj dodjeli nagrada Brit Awards 2022. potaknula glasine o zarukama. Naime, pjevačica je crvenim tepihom prošetala s pozamašnim dijamantom na ruci, prenosi Page Six.

Nagrađivana glazbenica za svečani je događaj odjenula crnu haljinu Giorgia Armanija, a svojom je pojavom plijenila pozornost svih prisutnih. Sjajnim detaljima na haljini, neupadljivom šminkom te glamuroznom frizurom i nakitom u retro stilu, Adele je doslovno zabljesnula.

image

Dijamantni prsten

Doug Peters/Pa Images/Profimedia

Autorica hita "Easy On Me" trenutno je u vezi sa sportskim menadžerom Richom Paulom (40) s kojim navodno prolazi turbulentno razdoblje u vezi, a postoje navodi da se upravo s njim svađala preko telefona dok se pripremala za nedavno odgođenu turneju u Las Vegasu.

Nakon toga, Adele je požurila u dom svog dečka u Los Angelesu kako bi radili na vezi koja je navodno upala u krizu zbog razdvojenosti.

image

Adele

Doug Peters/Pa Images/Profimedia

"Adele je plakala i nije mogla završiti niti jednu probu u posljednjih mjesec dana", rekao je izvor povezan s menadžerskim timom u Caesars Palaceu, gdje su se koncerti trebali održati.

"Stalno je bila na telefonu s Richom... Svakodnevno smo je slušali kako viče i jeca preko telefona", dodao je Scott Roeben, novinar iz Casino.org iz Las Vegasa.

No, nakon svih tih tračeva koji su procurili u javnost, Adele je odlučila svemu stati na kraj. Prošli je tjedan na Instagramu objavila zamućeni selfie na kojem se smiješi, a u opisu ispod fotografije spomenula je i svog dečka.

"Bok, stvarno sam sretna što mogu reći da sljedeći tjedan nastupam na Britsu!!", napisala je tada.

“Također ću svratiti kod na razgovor kod Grahama Nortona, kad sam već u gradu! Veselim se! I Rich vam šalje pozdrave", napisala je.

image

Adele i Rich Paul

Kevork Djansezian/Getty Images/Profimedia

Adele s bivšim suprugom Simonom Koneckim (47) ima devetogodišnjeg sina Angela koji je na turneji u Las Vegasu trebao prvi put nazočiti majčinom koncertu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:13