RIRI ČUVA BEBU

A$AP Rocky viđen po prvi put u javnosti nakon prljavih tajni, skandala i rođenja djeteta

Reper je sada viđen kako izlazi iz studija u Brentwoodu dok njegova djevojka odmara u svom domu u Los Angelesu s bebom

Rihanna i A$AP Rocky

 Angela Weiss/AFP

Rihannin dečko, reper A$AP Rocky viđen je po prvi puta u javnosti nakon rođenja njihova prvog djeteta.

Podsjetimo, svjetski popularna pjevačica i osnivačica beauty carstva Rihanna rodila je 13. svibnja svoje prvo dijete, sina, čije ime još skrivaju od javnosti.

Reper je sada viđen kako izlazi iz studija u Brentwoodu dok njegova djevojka odmara u svom domu u Los Angelesu s bebom, prenosi People.

image

A$AP Rocky

The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Rihanna je dobro i već je prekrasna majka. Jako su uzbuđeni što su roditelji, izjavio je izvor.

Njih se dvoje počelo romantično povezivati prije dvije godine, i to nakon nekoliko godina prijateljstva, a nagađalo se da su se možda potajno vjenčali ili zaručili jer je Rocky nosio 'Marry Me' navlake za zube u svom spotu za pjesmu 'Dat My B*tch', dok je ona nosila crvenu vjenčanicu s velom za lažno vjenčanje.

Vijest o tome da njih dvoje izlaze procurila je u javnost u siječnju 2020., i to nedugo nakon njezina prekida s Hassanom Jameelom s kojim je izlazila gotvo tri godine. RiRi je u siječnju ove godine iznenadila javnost otkrivši da je trudna, a tu su vijest podijelili s javnosti na način da su se zajedno prošetali New Yorkom, pritom otkrivši njezin trudnički trbuščić.

Što se tiče trudnoće, Rihanna je u svibnju dala intervju za Vogue u kojemu je otkrila da je to ni u čemu nije usporilo.

- Mislim da sada čak i pristajem na više jer znam da će uskoro sve biti drugačije. U početku sam očekivala magične promjene, ali stvarno ostajem ono što jesam, govori.

image

Rihanna i A$AP Rocky

Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia/Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia

Svjetski popularna pjevačka zvijezda bit će još više zaposlena sada kada je postala majka s obzirom na to da ima zavidnu pjevačku karijeru, kozmetičko carstvo te vlastitu liniju donjeg rublja.

- Ravnoteža je jedan od mojih najvećih izazova i uvijek je bila, a sada dolazi novo ljudsko biće i to sve mijenja, govori Rihanna.

- Ipak, imam tvrtke koje se neće same pokrenuti. Moja majka se pobrinula za nas troje s ni približnom količinom resursa s kojima ja raspolažem, tako da ja to apsolutno mogu, nadodaje.

Tijekom svoje trudnoće pjevačica je imala naviku pokazivati trudnički trbuščić koji bi često pokazala tako što bi odjenula oskudne bikinije, grudnjake ili crop topove koji nisu prekrivali trbuh.

- Uživam što ne moram brinuti o tome kako prekriti trbuščić, a ako se osjećam pomalo bucmasto, svejedno mi je jer je to dijete, rekla je za People.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:16