NIJE TRAŽILA BRAK

Zvijezda realityja otvoreno o svojoj aferi: ‘Trajala je 13 godina, bio je obiteljski prijatelj‘

TV zvijezda je objasnila da nema želju biti ‘diskretna‘ o svom privatnom životu

Prue Leith

 Bravo Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Bravo Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Zvijezda "Great British Bake Offa" Prue Leith progovorila je o 13-godišnjoj aferi koju je imala sa svojim suprugom Rayneom Krugerom. Naime, 83-godišnja Prue i autor Rayne bili su u braku od 1974. do 2002., prije nego što je on umro u dobi od 80 godina, ali njihov dugi brak počeo je kao afera. Prue je pisala o njihovoj vezi u svojoj autobiografiji "Relish".

Nadalje, TV zvijezda je objasnila da nema želju biti "diskretna" o svom privatnom životu izjavivši: "Ako postoje stvari u vašem životu na koje niste baš ponosni, ali bi bile zanimljive čitatelju, trebali biste se pokušati uhvatiti u koštac s njima".

image

Prue Leith

David Parry/Pa Images/Profimedia/David Parry/pa Images/profimedia

U razgovoru s Kate Thornton u podcastu ‘White Wine Question Time‘, Prue je objasnila "cijelu priču".

Otkrila je da je godinama radila s Rayneom, koji je u to vrijeme bio u braku s pokojnom južnoafričkom glumicom Nan Munro, najboljom prijateljicom Prueine majke, prenosi Daily Mail.

- Nikad ga nisam molila da ostavi ženu jer sam bila jako sretna - objasnila je njihovu aferu.

- Nisam imala nijednu životnu dužnost, a imala sam sva zadovoljstva s nekime tko me voli. Nisam tražila brak. Afera je trajala 13 tajnih godina i nitko nikada nije sumnjao u nas jer smo bili diskretni - dodala je.

Naime, on je bio obiteljski prijatelj, predsjednik njene tvrtke, koji joj je silno pomagao, kako tvrdi Prue. Na kraju je Rayne napustio svoju suprugu, koja je bila 17 godina starija od njega i već je imala troje djece prije nego što su se vjenčali, kako bi započeo život i obitelj s Prue. Imaju zajedničkog sina Dannyja i kćer Li-Du. Zapanjujuće, par je ostao dobar prijatelj s Nan koja im je oprostila aferu, a Prue ju je nazvala "izvanrednom ženom". Pišući u svojoj knjizi "Relish" o aferi, Prue se prisjetila da je "obožavala Raynea od sedme godine, ali se zaljubila u njega tek kad je postala odrasla osoba".

image

Prue Leith

Roku/Planet/Profimedia/Roku/planet/profimedia

Objasnila je kako ju je 1961. godine, kada je otišla od kuće kako bi studirala na pariškoj Sorboni, majka poslala u Englesku na ljeto kod svoje najbolje prijateljice Nan i njenog supruga Raynea.

- Bili su fascinantna, inteligentna, velikodušna obitelj puna ljubavi - napisala je i dodala da je "Nan, uspješna glumica, obično bila u kazalištu". Dakle, viđala je Raynea više nego bilo koga drugog.

- Ubrzo nije bilo ničega što bih radije htjela nego biti s Rayneom. Rekla sam si da se ne zaljubljujem u njega, da je izvan mog dosega. U svakom slučaju, volio je Nan. Onda me je jedne večeri, dok smo bili u kuhinji, poljubio. Voljela bih da mogu reći da sam se usprotivila, ali nisam. Kasnije mi se i uvukao osjećaj krivnje zbog Nan, ali ono što sam u tom trenutku osjetila, bilo je iznenađenje i oduševljenje - prepričala je i dodala da je tako počela 13-godišnja afera.

Nakon Rayneove smrti, Prue, koja je imala 62 godine kada je on umro, ponovno se udala 2016. za svog sadašnjeg supruga, umirovljenog engleskog modnog dizajnera Johna Playfaira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:54