STROGE MJERE

Zabranjen pristup! MTV u tajnosti snima reality show u Istri, resort su rezervirali na par mjeseci

Svi natjecatelji su prije početka snimanja morali 14 dana provesti u karanteni
MTV challenge
 Instagram

U Vrsaru i okolici ovih je dana u potpunoj tajnosti počelo snimanje 37. sezone iznimno popularnog reality showa The Challenge, televizijske mreže MTV. Kako doznaje Glas Istre u vrsarskom resortu Petalon nalazi se dvjestotinjak natjecatelja i pratećeg osoblja koji su prije nekoliko dana krenuli sa snimanjem nove sezone jedne od najpopularnijih emisija u programu ove svjetski poznate televizijske kuće.

Pripreme za početak snimanja odrađene su u najstrožoj tajnosti, tako da ni čelnici Turističke zajednice Vrsara nisu u potpunosti bili upoznati o kakvom je projektu riječ i tko je točno zauzeo cijelo turističko naselje u vlasništvu rovinjske Maistre.

Zanimljivo je i da je cijeli resort trenutno u jednoj vrsti 'lockdowna' i da je u njega gotovo nemoguće ući budući da produkcija ovog televizijskog showa inzistira na vrlo rigoroznim epidemiološkim mjerama, pa su tako svi natjecatelji prije početka snimanja morali 14 dana provesti u karanteni, a otkako je snimanje počelo, svaki natjecatelj na lokacije snimanja odlazi u svom automobilu.

- Jedine informacije koje imam su da je Petalon rezerviran na nekoliko mjeseci i da MTV snima na lokacijama u Vrsaru i okolici. Znam da su spominjali neke privatne kuće za odmor. Više od toga stvarno ne znam jer su i domaći ljudi koji rade na projektu ugovorno obvezani da ne mogu o tome govoriti u javnosti. U svakom slučaju, drago mi je da se i u ovoj sezoni nešto događa u Vrsaru i nadam se da će slike Vrsara i okolice preko MTV-a vidjeti veliki broj ljudi. Ovakve velike produkcije iznimno su važne za našu promociju pogotovo u ovom za turizam iznimno zahtjevnom razdoblju - rekla je za Glas Istre direktorica TZ Vrsar Natalija Vugrinec.

Reality show MTV-a The Challenge možda nije previše poznat u Hrvatskoj, ali širom svijeta ima veliki broj poklonika, a dio njih će sigurno nakon prikazivanja 37. sezone željeti vidjeti lokacije na kojima se snimao show. Inače, MTV je The Challenge počeo prikazivati još 1. lipnja 1998. i trenutno se prikazuje 36. sezona dok je emitirano gotovo nevjerojatnih 485 epizoda ovog reality showa. Riječ je o showu u kojem uglavnom sudjeluju zvijezde drugih MTV-evih reality programa kao što su Real World, Road Rules ili Are you the one? U posljednje vrijeme natjecatelji su i zvijezde programa drugih mreža, pa tako često sudjeluju natjecatelji iz Survivora koji je tematikom i sadržajem vjerojatno i najsličniji The Challengeu. Voditelj The Challengea je bivši ekstremni sportaš i vozač BMX bicikala 44-godišnji TJ Levine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 18:06