VAŽNA NAJAVA

Vlasnik Pinka Željko Mitrović ušao u kontroverznu ‘Zadrugu‘ i iznenadio sve: ‘Ovaj reality završava!‘

‘Bit ćete posljednja generacija ove epohe realityja‘, rekao je vlasnik popularnog Pink TV-a

Željko Mitrović

 Screenshot/Pink TV

Vlasnik srpske televizije "Pink", Željko Mitrović, sinoć je prvi put od kada se emitira ušao u reality show "Zadruga" i imao važnu najavu za sudionike.

Naime, Mitrović je okupio za crnim stolom sve "zadrugare" i najavio da je ovo posljednja sezona realityja ove vrste te da nakon ove sezone Zadruga i "službeno završava zauvijek". Kako je naveo, od rujna kreće novi, drugačiji format, ali "Zadruga kakvu sada poznajemo i gledamo - više se neće emitirati".

Nakon važne objave, Mitrović je još jednom skrenuo pozornost svim natjecateljima poznatog reality showa da će on, kao i cijela produkcija, imati "nultu" toleranciju na bilo kakav fizički sukob ili kontakt te da će svi koji to prekrše biti strogo kažnjeni ili izbačeni, "bez ijednog isplaćenog honorara".

- Sjest ćemo moji najbliži suradnici i ja i vidjeti hoćemo li uopće u budućnosti imati reality. Ako ga budemo imali, imat će sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti posljednja generacija ove epohe realityja. Znači, rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete s nulom van - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:56