SIMON LEVIEV

Varalica s Tindera, koji je pokrao milijune, želi pokoriti Hollywood: ‘Neka se žene bore za moju ljubav‘

‘The Tinder Swindler‘ Simon Leviev želi iskoristiti svoju slavu i napisati knjigu, voditi podcast te pokrenuti reality show

Tinder Swindler

 Instagram

Netflixov dokumentarac 'The Tinder Swindler', ili na hrvatskom 'Varalica s Tindera', o Shimonu Hayutu, Izraelcu koji je promijenio ime u Simon Leviev i prevario brojne žene te ih uvalio u novčane probleme i dalje je popularan diljem svijeta.

Leviev je brojne žene uvjerio da je sin kralja dijamanata Leva Levieva te ih je zavodio i prikazivao im svoj lažni luksuzni način života sve dok one ne bi pristale novčano mu pomagati da ga 'izvuku iz nevolja koje su mu priuštili njegovi neprijatelji'. Na taj je prevarantski način od njih 'izvukao' milijune dolara.

Iako je Netflixov dokumentarac razotkrio njegove brojne pseudonime, kao i prevare koje je činio, Leviev je, čini se, odlučio voditi se onom - i loša reklama je dobra reklama, pa je odlučio iskoristiti svoju 'Tinder Swindler' slavu i pokoriti Hollywood.

Kako saznaje TMZ, već je potpisao ugovor s holivudskom menadžericom Ginom Rodriguez, a u planu mu je napisati knjigu, pokrenuti podcast te sudjelovati u reality showu koji će se baviti pronalaskom partnera. Nema sumnje, Leviev i njegova menadžerica planiraju zaraditi na njegovom imenu, a on i dalje tvrdi da je 'krivo' prikazan u dokumentarcu te da želi isprati ljagu sa svog imena.

image

Tinder Swindler

Što se tiče reality showa, Leviev planira uključiti brojne žene koje će se 'boriti za njegovu ljubav'. Također je zainteresiran za ideju da pokrene vlastiti podcast u kojem će dijeliti ljubavne savjete o tome što činiti, a što ne činiti u potencijalnim vezama. Sigurno će biti vrlo 'dubokoumni'...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:06