OPET IMA NOVU

Tristan Thompson viđen kako se drži za ruke sa zanosnom brinetom, dok s Khloe Kardashian čeka dijete

Tristan Thompson viđen je s misterioznom brinetom dok su zajedno šetali ulicama u pet ujutro nakon zabave u noćnom klubu

Tristan Thompson i Khloe Kardashian sa njihovom kćeri True

 Backgrid Usa/Profimedia/

Profesionalni košarkaš Tristan Thompson viđen je na grčkom Mykonosu kako se drži za ruke sa zanosnom brinetom dok su zajedno šetali ulicama u pet ujutro nakon zabave u noćnom klubu.

U međuvremenu, Thompson trenutno očekuje drugo dijete s bivšom djevojkom Khloe Kardashian putem surogat majke.

Kako prenosi TMZ, Thompson je bio u klubu Bonbonniere gdje je možda upoznao misterioznu ženu, a viđen je kako je cijelu noć tulumario okružen s nekoliko žena dok je pušio nargilu.

Osim što s Kardashian dijeli četverogodišnju kćer True, Thompson s manekenkom Jordan Craig ima petogodišnjega sina Princea, a šestomjesečnoga Thea s fitness modelom Maralee Nichols.

image

Tristan Thompson i Khloe Kardashian sa njihovom kćeri True

Backgrid Usa/Profimedia/

Glasnogovornik Khloe Kardashian potvrdio je vijest o bebi u izjavi za DailyMail kada je otkriveno da je beba začeta u studenom i da će biti rođena putem surogata.

Surogat majka je zatrudnjela samo mjesec dana prije nego što je Kardashian saznala da Thompson čeka bebu s drugom ženom, kako je otkriveno u ekskluzivnom izvješću DailyMaila.

People je ranije objavio da bivši par nije ponovno zajedno te da nisu razgovarali od prosinca osim o pitanjima zajedničkog roditeljstva, tvrdi izvor.

Prema E! Newsu, Kardashian je trudnoću držala u tajnosti jer se brinula da će biti osuđivana.

- Khloe je držala trudnoću u tajnosti kako bi zaštitila privatnost i sigurnost surogat majke, rekao je izvor za E! News te nadodao kako je htjela zaštititi svoje mentalno zdravlje od osude javnosti.

Prije nekoliko mjeseci, košarkaš je bio usred skandala oko očinstva nakon što je DailyMail objavio da je Nichols nosi njegovo dijete.

Sina su začeli u ožujku 2021. dok je on još bio u vezi s Kardashian, a Nichols je Thea rodila 1. prosinca. Košarkaš je svo vrijeme poricao da je dijete njegovo.

Tek je u siječnju 2022. priznao da je Theov otac, a unatoč tome, još ga uvijek nije upoznao.

U međuvremenu se javno ispričao Kardashian za svoje postupke.

- Ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti prouzročio. Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao tijekom godina, napisao je.

DailyMail je 2018. otkrio da je varao tada trudnu Kardashian s djelatnicom striptiz kluba iz New Yorka po imenu Lani Blair.

Manekenki Jordan Craig dijete je pak napravio kada je počeo izlaziti s Kardashian 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:34