PITANJE SVIH PITANJA

Tko se krije ispod maske u ‘Masked singeru‘? Više od 10.000 gledatelja pogađalo tko su maskirani glazbenici

Novi RTL-ov zabavni show ‘Masked Singer‘ započeo je prošle subote te uvelike zainteresirao mnogobrojne gledatelje

Antonija Blaće

 Goran Jakus

Novi RTL-ov zabavni show 'Masked Singer' započeo je prošle subote te uvelike zainteresirao mnogobrojne gledatelje. Prvih šest maski svojim je sjajnim nastupima zapalilo pozornicu, predstavljeni su prvi tragovi koji vode do njihovih pravih indentiteta, a nakon prve epizode jasno je – cijela Hrvatska ne prestaje pogađati tko su poznate face ispod jedinstvenih maski Juraja Zigmana!

A osim što su gledatelji pogađali tko se iza maski krije zajedno sa svojom obitelji i prijateljima u svojim domovima, nevjerojatan je odaziv zabilježen na poziv voditeljice Antonije Blaće, koja je tijekom emisije u subotu pozvala sve da pomognu detektivima te na RTL-ovim društevnim mrežama daju svoje mišljenje i kreativne prijedloge tko bi se to mogao skrivati ispod Licitarskog Srca, Torpeda, Meduze i ostatka ''ekipe''. Naime, nakon njezina je poziva zabilježeno više od 10.000 poruka zaintrigiranih gledatelja u inboxu RTL-ovih društvenih mreža!

image

Antonija Blaće

Goran Jakus

Alemka Markotić, Rene Bitorajac, Severina, Matija Vuica, Siniša Vuco, Ljupka Gojić Mikić, Mia Dimšić, Luka Nižetić ili pak Vlatka Pokos, Ella Dvornik, Filip Rudan, Damir Kedžo i Mrle – ovo je samo maleni dio dugačkog popisa imena koja su ponudili brojni gledatelji. Taktike pogađanja su različite – glas, pokreti, visina, prikazani trag – no baš svi uvjereni su da mogu otkriti identitet maskiranih osoba.

''Baš svi pogađaju i svi se pomalo 'prepiremo' zašto ovaj da, a onaj ne i obratno, čije bi to noge mogle biti i tko kako pjeva. Jako je zarazno, to sam već svima najavila!'' ističe Antonija Blaće.

image

Antonija Blaće

Goran Jakus
image

Antonija Blaće i Balthazar Senna M

Goran Jakus

''Bilo je stvarno svega, od Šajete, do Kedže i Simplicije… Ništa mi nije bizarno i sve mi je bizarno, uopće nije lako pogoditi tko je pod maskom samo po glasu. Pogotovo ako je ispod netko tko nije pjevač pa uopće ne znamo pjeva li kao slavuj ili ne. Najsmješniji mi je dio što većina pogađa kao da su ispod maski samo pjevači i pjevačice, a može biti stvarno bilo tko''. Ella Dvornik šaljivo je komentirala da je "samo još njezina mama nije tegala da je ona Tintilinić!"

Nova prilika za pogađanje gledatelje očekuje već ove subote kada će na pozornici zapjevati šest novih maski – raskošna Majka Zemlja, simpatična Punjena Paprika, moćni Kiborg, glamurozna Dalmatinka, misteriozni Ajkula Drakula i zavodnik Galeb.

''Zanimljivo je kako se razviju simpatije s likovima i osobama ispod maske samo na osnovu energije i gestikulacije, bez da znamo tko je ispod. Fascinantno je gledati na koji način ti ljudi iz javnog života uspijevaju komunicirati s gledateljima, a bez da im znamo lica! I dalje neka energija izlazi iz njih!'', zaključuje Antonija.

image

Antonija Blaće i detektivi Borko, Enis, Ida i Antonija

Rtl

A kako će izgledati novi pjevački dvoboji te koja će sljedeća poznata faca skinuti svoju masku i oduševiti gledatelje – 'Masked Singer' na rasporedu je već ove subote od 20:15 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. siječanj 2023 03:13