TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!

'TAKO LAGANI ZADATAK MOGLI STE I BOLJE ODRADITI!' Špiček i Ivan probali čak 15 jela, ali nisu bili oduševljeni

 Foto: RTL

U ponedjeljak navečer na setu showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ nije nedostajalo hrane jer se kuhalo čak 15 jela, ali se zato tražilo i najmanje mjesto za pripremu hrane na radnim jedinicama.

Naime, sa stresnom pripremom jelovnika od tri slijeda u svega 60 minuta najbolje su se snašli natjecatelji u timu 'Fuzija'.

Draganova ekipa koju su činile Verica, Ana i Snježana je prikupila 19 bodova, dok su najniže ocjene dobili Slavonci Mario, Marina, Filipa i Petra, svega 10 bodova.

S obzirom da je u natjecanju ostalo deset parova, došlo je i vrijeme da kandidati pokažu što su sve naučili tijekom showa. Žiri ih je stoga posložio u pet timova po dva para, te im podijelio jelovnike sa slijedom od tri jela. U toj novoj ulozi najbolje se snašao Draganov tim.

Zajedno s Vericom, Anom i Snježanom napravili su odlične pljukance s inćunima i brokulom, dok je list s cvjetačom i mladim krumpirom kao glavno jelo bilo lijepog baršunastog okusa. Međutim, krušne su mrvice kod pljukanaca upile previše masnoće, a u desertu (crumble sa šumskim voćem) nedostaje hrskavosti. Za svoj su trud dobili sedmicu od Špičeka i dvije šestice od Željke i Ivana.

Na ljestvici ukupnih ocjena posljednje mjesto drži tim Slavonaca: Filipa, Petra, Marina i Mario. Iako su od Željke dobili pohvale za dobro odrađenu tjesteninu, Špičeku i Ivanu se činilo da su mogli bolje odraditi zadatak koji je bio najlakši od svih. I dok je Ivan komentirao kako njihov cheesecake u čaši nije dobro prezentiran (trebao je biti red keksi, red kreme, pa opet ponovo red keksi, red kreme), Špiček je dao naslutiti kao Marina i Mario ipak bolje funkcioniraju kada sami kuhaju, a ne u paru. Kako god bilo, ovaj je tim od žirija dobio svega deset bodova.

Sutra natjecatelje čeka novi stresni zadatak, kada će pred gostima morati servirati jelovnik s pet slijeda jela. Tko će pobijediti u „dvoboju restoran“ doznat ćemo u novoj epizodi gastro showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ – sutra u 21:10 - samo na RTL-u!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:34