VELIKO FINALE

Spektakularna završnica ‘Supertalenta‘: U finalu čak četiri zlatna gumba, tko će odnijeti pobjedu?

Dvanaest najboljih i najzabavnijih kandidata koji su zauzeli svoja mjesta u finalu spremni su pokazati svoj talent

Finale ‘Supertalenta‘

 Nova TV

Nakon osam audicijskih emisija i četiri polufinala te mnoštva talenata koje smo imali prilike upoznati, večeras gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica devete sezone Supertalenta.

Dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu spremni su pokazati svoj talent u finalnom izdanju spektakla. Svojim posljednjim nastupom na velikoj pozornici najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj kandidati će dati sve od sebe da uvjere gledatelje kako baš oni zaslužuju odnijeti pobjedu, a samo će jedan od njih kući ponijeti vrijednu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna.

Od ukupno pet zlatnih gumbova, koje su tijekom sezone dodijelili članovi žirija i voditelji, u finalu ćemo gledati njih četiri. Svojim će magičnim trikovima i iluzijama gledatelje za ekrane prikovati iluzionist Magic Leon kojemu su zlatni gumb dodijelili voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan.

- Dosadašnji nastupi na Supertalentu bili su dio priče čiji ćete vrhunac i rasplet imati prilike vidjeti u finalnoj točki. Bjelka i ja priredit ćemo vam pravi show, ali nećemo biti sami... - najavljuje Leon.

Dvanaestogodišnja Farija Gaši, kojoj je zlatni gumb dodijelila Maja Šuput, za finalno izdanje showa priprema novu izvedbu koja će gledatelje preplaviti emocijama, a za završnicu su se temeljito pripremili i plesači na šipki Ivo i Mia, kojima je zlatni gumb stisnuo Davor Bilman.

Za vrhunsku svirku u studiju pobrinut će se članovi novosadskog benda The Bad Week koji su ujedno i ponosni dobitnici zlatnog gumba Martine Tomčić. Strahinja, Gile i Danijel spremaju autorsku pjesmu i scenski nastup upotpunjen vatrom na pozornici.

Multi-voicer Mario Zovko koji je nadimak ‘čovjek od tisuću glasova‘ zavrijedio zbog uvjerljivih imitacija brojnih poznatih pjevača kojima je u prethodnim emisijama oduševljavao žiri i publiku, u finalu će ljestvicu podići još više, a zabava je uz njegovu točku zagarantirana, ističu s Nove TV.

Kristijan Crnica iz Slovenije će finale obogatiti svojom verzijom poznatog ljubavnog hita, dok kantuautor Dino Radosavac najavljuje da će svojim nastupom večeras napraviti lom u publici.

Ludilo u studiju izazvat će harmonikaš Matej Jakša koji nije navršio ni 10 godina, a već je postao prava senzacija zbog svoje svirke uz koju zabave nikada ne nedostaje. Konkurencija će biti žestoka i među plesačima koji marljivo dovršavaju pripreme za svoje posljednje nastupe. Plesačica na svili Ana Vukman, koja je prošlim nastupom članove žirija zavela svojim fluidnim pokretima u zraku, priprema koreografiju od koje nitko neće moći skrenuti pogled. Plesačica Ira Đerić Hasanac, koja je svojim posljednjim nastupom uspjela rasplakati Martinu Tomčić, priredit će gledateljima novu plesnu poslasticu za koju poručuje:

- Pripremam potpuno drugačiji nastup od dosadašnjih koreografija. Svakako će biti interesantno - kaže Ira.

Akrobatske rock‘n‘roll pokrete za finale usavršavaju članice plesnog kluba Spliters koje pripremaju još veći spektakl prepun novih i još zahtjevnijih elemenata. Od plesnih grupa u finalu ćemo vidjeti i plesno-gimnastički klub Flik Šenkovec koji će svojom koreografijom ispričati još jednu zanimljivu priču.

- Za finale pripremamo koreografiju ‘Join the forces‘, odnosno jednu dublju priču o borbi dobra i zla u nadi da će ipak pobijediti dobro - poručuju članice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:30