BURNA SVAĐA

Skandalozni prekid reality zvijezda, slučajno otkrila da ju je mjesecima varao s kolegicom: ‘Želim da umreš!‘

Sandoval je tajio svoju aferu s Leviss pola godine prije nego što je prevarena Madix slučajno saznala istinu

Tom Sandoval i Ariana Madix

 Bravo/Planet/Profimedia/Bravo/planet/profimedia

Zvijezde američkog reality showa „Vaderpump Rules” Tom Sandoval (40) i Ariana Madix (37) prekinuli su nakon 9 godina zbog prevare Sandovala s njihovom kolegicom u showu Raquel Leviss (28).

„Vanderpump Rules” američka je reality televizijska serija koja prati Lisu Vanderpump i zaposlenike njezinih restorana i barova u zapadnom Hollywoodu dok stvaraju svoju budućnost u show bussinesu i ulaze u međusobne drame. Tom Sandoval i Ariana Madix zvijezde su ovog reality showa, upoznali su se kada se Madix pridružila drugoj sezoni showa 2013., a vezu su objavili u drugoj sezoni 2014. godine.

U showu su gledatelji mogli pratiti vezu ovog para i s njima proživjeti njihove velike događaje u životu – kupovinu zajedničke kuće, udomljavanje psa i zajedničko pisanje knjige s receptima koktela. Kroz godine Madix je javno iznosila svoj stav protiv braka i o tome da ne želi imati djecu, a u devetoj sezoni showa objavila je da je dala zamrznuti svoje jajne stanice kako bi imala kontrolu nad svojim tijelom i u budućnosti.

image

Ariana Madix

Stefani Reynolds/Afp

Koliko god ovaj par zajedno bio uspješan i doživio divne trenutke, prekid se dogodio u trenutku kada je Madix saznala da je partner vara s njihovom kolegicom iz showa Raquel Leviss.

„Imali su problema dulje vrijeme, ali ovo je bila kap koja je prelila čašu za Arianu. Puno toga je podnijela kroz godine, ali neće pristati na ovakvo omalovažavanje”, rekao je izvor blizak paru, prenosi People.

U ožujku Madix je podržavala svog dečka i njegov bend Tom Sandoval & the Most Extras u Los Angelesu. Tijekom nastupa Sandovalu je ispao mobitel iz džepa i netko ga je dao Madix da ga pričuva. U tom trenutku Madix je pronašla neprimjerene poruke između Sandovala i Leviss.

image

Tom Sandoval i Raquel Leviss na finalnoj epizodi 10. sezone showa "Vanderpump Rules"

Bravo/Planet/Profimedia/Bravo/planet/profimedia

„To se događalo 6 mjeseci – sve to vrijeme Tom je spavao pored Ariane u krevetu”, rekao je drugi izvor za People.

U reality showu „Vanderpump Rules” detalji ovog skandaloznog prekida prikazani su u srijedu u finalu 10. sezone.

„U njegovoj galeriji mobitela vidjela sam snimku zaslona videopoziva između Raquel i Toma”, prepričavala je Madix događaj iz ožujka.

„Uobičajeno bih obrisao nešto takvo, ali bio je jako kaotičan dan”, Sandoval je objasnio kako je moguće da je Madix naišla na takvu snimku.

U zajedničkom razgovoru bilo je tenzija, uvreda, suza, ali i međusobne rasprave tko je kriv.

„Gadi mi se”, iskazala je svoje osjećaje prevarena Madix, „Voljela sam te dok nisi imao ništa." Madix se osvrnula da Leviss samo traži svoj identitet u drugim muškarcima i oboje preljubnika opisala kao „odvratne”.

„Želiš li nešto?” pitao je Sandoval.

„Da ti umreš”, odgovorila je ogorčena Madix.

„Smatram da je prijateljstvo s Raquel istinsko jer me poštuje, a ti to ne činiš već dugo”, pokušao je Sandoval objasniti razlog svoje afere.

Prije prikazane epizode Sandoval se još u ožujku, kada je Madix saznala za aferu, oglasio na Instagramu.

„Hej, totalno razumijem i zaslužujem ljutnju i razočaranje upućene meni”, napisao je u objavi, moleći da se ljudi oko njega ne optužuju i ne ispaštaju zbog ove situacije.

Tri dana nakon prethodne objave Sandoval se javno ispričao Madix u objavi na Instagramu.

„Najviše žalim što sam obeščastio Arianu”, piše Sandoval.

Nakon burnog prekida i pretrpljenog slomljenog srca, Madix je viđena u travnju na glazbenom festivalu Coachella kako ljubi fitness instruktora Daniela Weia.

„Ariana je upravo izašla iz duge veze i neće uskočiti u ništa ozbiljno”, rekao je izvor za People, objašnjavajući da se Madix samo zabavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:26