MASTERCHEF

Samouvjerena Gaia (18) impresionirala žiri: ‘Malo sam razočaran Melkiorom jer su tvoje fritule bolje od njegovih‘

‘Ono tvoje da želiš titulu MasterChefa, po ovome što smo vidjeli, drži vodu‘, poručio joj je Stjepan

Gaia Zec

 Luka Dubroja/

Novi zanimljivi kandidati stat će sa svojim jelima pred žiri MasterChefa ne bi li za sebe pokušali izboriti MasterChef pregaču. Među njima će biti i jedan Turčin koji je u Hrvatsku došao putem Erasmusa, dok će s farme krava stići Mateja, a vidjet ćemo i kako se za štednjakom snašao glazbenik iz Karlovca te koliko je svoje kuhanje u godinu dana poboljšao povratnik Petar Tucman.

Veliku želju za pregačom, ali i pobjedničkim peharom ima 18-godišnja Gaia Zec koja samouvjereno poručuje: „Fokusirana sam na svoje planove“. Odlučna Gaia još je na početku srednje škole shvatila da želi kuhati, pa se ispisala iz gimnazije kako bi ostvarila svoje snove. Kuhati je počela s devet godina, a okušala se tada i u snimanju videa svojih kulinarskih kreacija. Gain veliki uzor iz prošlogodišnjeg MasterChefa je kandidat Leo Jurešić. Njegov je audicijski nastup, kaže, pogledala deset puta, pa je po uzoru na njega odlučila pripremiti jedno jelo, ali sasvim slučajno napravila je i njegovu grešku s ledom.

image

Gaia Zec

Luka Dubroja/

„Imao sam veća očekivanja i malo sam se razočarao… kolegom Melkiorom, jer su tvoje fritule bolje od njegovih“, rekao joj je Stjepan nakon što je kušao jelo, te istaknuo: „Ono tvoje da želiš titulu MasterChefa, po ovome što smo vidjeli, drži vodu“.

Koliko je njezino kuhanje podsjetilo na Lea i kako je sve izgledalo, ne propustite pogledati večeras u drugoj audicijskoj epizodi MasterChefa na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:38