SVE JE SPREMNO

S Nove TV potvrdili: ‘Ples sa zvijezdama‘ vraća se na male ekrane, gledatelje očekuje filmska čarolija

Do sada su dva plesna para napustila show, a nova emisija ‘Plesa sa zvijezdama‘ nova je prilika plesnim parovima da osvoje žiri i publiku

Ples sa zvijezdama

 Nova TV

Nakon pauze, popularni show ''Ples sa zvijezdama'' vraća se na ekrane. Ove nedjelje na repertoaru je četvrta emisija uživo, a ovaj put studijem hit showa Nove TV zavladat će prava filmska čarolija.

''Nedjelja bez 'Plesa sa zvijezdama' i nije neka nedjelja. Iznimno sam sretna da su svi dobro i da su spremni vratit se na plesni podij. Nedostajali su mi kandidati i žiri, a ponajviše moj kolega Mešin tako da se iznimno radujem radnoj nedjelji. Veselju nema kraja, ne samo za mene nego sigurna sam i za naše gledatelje'', izjavila je voditeljica showa Maja Šuput. Igor Mešin dodaje: ''Drago mi je da se vraćamo, a vjerujem i da nas se publika zaželjela''.

image

Ples sa zvijezdama

Nova TV

U emisiji posvećenoj sedmoj umjetnosti očekuju nas brojni plesni stilovi i raskošne koreografije. Vidjet ćemo tko će plesati cha cha cha, tango, bečki valcer, a koja dva para će zaplesati quickstep. Ove nedjelje osim valcera vidjet ćemo i rumbu, jive, slowfox i paso doble. Jedanaest parova imalo je samo nekoliko dana pripremiti nove plesne točke te će biti uzbudljivo vidjeti tko je ostvario najveći napredak, tko će zadovoljiti visoke kriterije žirija, ali i koji par će Igor, Larisa, Franka i Marko spasiti od eliminacije.

image

Ples sa zvijezdama

Nova TV

Do sada su dva plesna para napustila show, a nova emisija ''Plesa sa zvijezdama'' nova je prilika plesnim parovima da osvoje žiri i publiku i izbore se za svoj prolazak u daljnje natjecanje.

Publika ima ključnu ulogu u ovom natjecanju jer će svom omiljenom paru moći osigurati odlazak u sljedeću emisiju.

Sve u svemu, u nedjelju od 20.15 sati na Novoj TV gledatelje očekuje još jedna zabavna večer prepuna smijeha i dobre energije, večer koja će spojiti film i sjajnu glazbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 11:06