DAT ĆE JE KANYEU

Postoji nastavak snimke seksa Kim Kardashian?! ‘Slikovitiji je i bolji od prvog‘

Bivši menadžer Ray J-a tvrdi da posjeduje drugu snimku seksa pjevača i reality zvijezde te će je rado ustupiti Kanyeu Westu
Kim Kardashian
 Profimedia

R&B pjevač Ray J ljutit je na svog bivšeg menadžera Wacka 100, koji je izjavio da postoji drugi nastavak njegove snimke seksa s bivšom djevojkom Kim Kardashian.

Wack, čije je puno ime Cash Jones, otkrio je u jednom podcastu da ima "slikovitije" snimke bivšeg para, a koje će rado pokazati Ray J-u ili bivšem suprugu Kim Kardashian, Kanyeu Westu.

"To nije nimalo cool. Trudim se biti skroman i zahvalan na svim blagoslovima koje imam. Kako mogu pokazati osobni rast i zrelost ako se takve stvari stalno događaju?", komentirao je cijelu situaciju Ray J na Instagramu. "Sada sam otac i moj je posao da budem sjajan roditelj svojoj djeci i da mi ona budu na prvome mjestu. To je jedina poruka koju želim poslati", dodao je. Ray J ima dvoje djece sa suprugom Princess Love.

image
Ray J
Christopher Peterson/Buzzfoto/Profimedia

Prošlog je tjedna odvjetnik Kim Kardashian, Marty Singer, negirao postojanje neobjavljene snimke seksa koja je nastavak prvog seks uratka bivšeg para, a koja je proslavila reality zvijezdu.

"Tvrdnja da postoji neobjavljena snimka seksa nedvojbeno je lažna", rekao je odvjetnik za TMZ. "Žalosno je da ljudi iznose takve tvrdnje samo kako bi pokušali steći svojih 15 minuta slave", dodao je.

Wack je izjavio da nastavak seks snimke ima spremljen na svom računalu te da je "slikovitiji i bolji od prvog". Dodao je da će tu snimku, koju još nitko nije vidio, dati Kanyeu Westu. "To je majka njegove djece", objasnio je.

Snimka seksa Kim i Ray J-a nastala je 2002. godine, a u javnost je procurila 2007. godine, netom prije pokretanja reality showa "Keeping Up With The Kardashians".

Obožavatelji reality showa i dan danas se sjećaju 'legendarnog' Kiminog objašnjenja koje je dala svojoj sestri Kourtney Kardashian, kad ju je ova pitala zašto je pristala sudjelovati u snimci seksa. "Bila sam napaljena i osjećala sam se kao da to želim napraviti", rekla je tada Kim u jednoj epizodi showa. Dodala je i da joj je ta rasprava o snimci seksa pomogla da se "nosi sa svojim emocijama".

"Mislim da je producentima bilo, očito, drago što se to dogodilo. I sigurno im je bilo drago što smo mi željeli govoriti o slonu u sobi. Inače vjerojatno ne bih o tome govorila, da nije bilo nužno za show", izjavila je Kim u jednom intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:35