PROMOCIJA U AMERICI

Počelo prikazivanje realityja ‘Below Deck‘ snimanog u Hrvatskoj: ‘Taman sad kreće i bukiranje‘

Serija je prošle godine snimana u Hrvatskoj, odnosno Šibeniku i šibenskom akvatoriju, izvijestila je Iva Bahunek
'Below Deck Mediterranean'
 Robin Platzer/twin Images/Avalon/Profimedia

U Americi je na popularnoj kabelskoj televiziji Bravo TV počelo prikazivanje najgledanije američke reality serije "Below Deck Mediterranean", koja je prošle godine snimana u Hrvatskoj, odnosno Šibeniku i šibenskom akvatoriju, izvijestila je Iva Bahunek, voditeljica Ispostave Hrvatske turističke zajednice u Los Angelesu.

- Prikazivanje emisije trajat će najmanje 16 tjedana što je savršeno vremensko razdoblje za dodatnu promociju Hrvatske. Naime, riječ je o razdoblju kad Amerikanci najčešće bukiraju svoja putovanja za sljedeću godinu, a dodatni benefit je i činjenica što se ova serija prikazuje i u drugim zemljama. Dodatno veseli procjena produkcijskog tima kako je, od svih dosadašnjih sezona, najatraktivnija i najzanimljivija upravo sezona snimljena u Hrvatskoj - istaknula je Bahunek, dodavši kako je ovo bila prva holivudska produkcija koja se u cijelosti i bez prekida tijekom prošle godine snimala izvan SAD-a u vrijeme globalne pandemije.

Ovaj popularni američki reality show emitira se na Bravo TV mreži, jednoj od najgledanijih američkih kabelskih televizija, koja je u 2020. godini zabilježila velik rast "pregleda na zahtjev", točnije 427 milijuna, kao i 222 milijuna "prijenosa uživo".

Koncept serije uključuje praćenje profesionalnog i privatnog života posade i njihovih gostiju na megajahtama, a dosad je snimljeno ukupno 15 sezona ove reality serije koja se sastoji od tri zasebne cjeline: "Below Deck" ("Ispod palube"), koja se snima na tropskim destinacijama, zatim "Below Deck Mediterranean", koja se snima na Mediteranu te najnovije varijante "Below Deck Sailing Yacht", koja se, za razliku od ostalih varijanti serije, snima na velikim jedrilicama.

Dodajmo kako su brojni američki gledatelji Bravo TV-a, prije početka emitiranja "Below Deck Mediterranean", mogli uživati i u ljepotama Splita te splitskog akvatorija kroz emitiranje "Below Deck Sailing Yacht 2" franšize.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:14