DOSTA JOJ JE SVEGA

Novi život bivše striptizete: Ugasila OnlyFans, okrenula se Bogu, a onda krenula smanjivati sve - guzu, grudi, usne...

- Rješavam se filera s obraza i čeljusti jer je već stvarno dosta, poručila je reality zvijezda

Blac Chyna

 Profimedia/

Nekadašnja striptizeta i model Blac Chyna odlučila se vratiti svom prirodnom izgledu pa je tako nakon smanjenja stražnjice i grudi sada uklonila i filere s lica.

Osim svoje drastične transformacije, 34-godišnja reality zvijezda nedavno je obavijestila svoje pratitelje da je deaktivirala OnlyFans profil. Inače, Blac Chyna je preko ove stranice, koja često sadrži erotske fotografije i snimke, navodno zaradila čak 240 milijuna dolara 2021. godine.

- Više nisam na OnlyFansu. Od sada mijenjam sve na sebi, rekla je majka dvoje djece koja je prodavanje fotografija na spomenutoj stranici nazvala ‘slijepom ulicom‘ te sada smatra da ona sama vrijedi puno više od toga.

image

Blac Chyna u veljači 2023.

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

Objasnila je da želi biti primjer svojoj kćeri Dream Kardashian (6) i svome sinu Kingu Cairu Stevensonu (10) te je to bio glavni razlog za deaktivaciju računa na OnlyFansu. Inače, kćerkicu je dobila s bivšim zaručnikom, reality zvijezdom Robom Kardashianom, a sina iz prošle veze s reperom Tygom.

Platformi se pridružila 2020. gdje je ubrzo postala velika zvijezda. U početku je pretplatnicima naplaćivala 10 dolara mjesečno, ali ubrzo je počela zarađivati 20 milijuna dolara mjesečno, prema časopisu The Richest.

image

Blac Chyna

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Počela je naplaćivati pretplatu od 50 dolara mjesečno, nudila je tromjesečni paket za 127,50 dolara i cjelogodišnji za 450 dolara. Ubrzo je zaradila preko 240 milijuna dolara na stranici, a na kraju je potvrđeno da je to bila najveća zarada među slavnima.

U svibnju je putem Instagrama otkrila da je “ponovno rođena” nakon što se krstila na svoj rođendan.

Uklanjanje filera s lica dokumentirala je u videu podijeljenom na Instagramu.

- Rješavam se filera s obraza i čeljusti jer je već stvarno dosta, napisala je reality zvijezda koja se sada odlučila riješiti i filera s usana.

U videu je pokazala i liječnika kako tankom iglom ubrizgava otapalo u njezino lice dok je pritom objašnjavala različite tehnike koje koristi za svako područje. Ovu odluku donijela je jednostavno zato što je željela ponovno izgledati prirodno.

- Snimit ću sve. Potražila sam neke stvari i jedina negativna stvar u vezi otapala je što samo jako peče. Čak se ne brinem zbog toga, samo se želim riješiti filera, rekla je Blac Chyna koja je bila šokirana koliko su joj oni ustvari promijenili lice.

- Spremna sam vratiti se Angeli (njezino pravo ime, op.a.). Osjećam se kao da sam prerasla Blac Chynu i da je vrijeme za promjenu, objasnila je.

Liječnik joj je rekao da otapalo djeluje brzo pa će već za 24 sata moći primijetiti promjenu na svom licu. Sljedeći su bili obrazi, što je od liječnika zahtijevalo malo više truda. Umjesto niza bockanja, kao što je to radio na čeljusti, koristio je kateter kako bi mogao zahvatiti cijelo područje samo jednim ubrizgavanjem. Iako u početku nije osjećala nikakav pritisak, kada je otapalo počelo djelovati, s pratiteljima je podijelila da je osjetila žarenje u obrazima. Zatim su uslijedile usne koje je liječnik masirao nakon ubrizgavanja kako bi se otopina ravnomjerno rasporedila.

Reality zvijezda je ponovila da nema ništa protiv žena koje ipak odluče staviti filere, ali da to više nije za nju.

Iskreni video naslovila je jednostavnom porukom: „Uklonila sam sve filere s lica, tako sam sretna”.

Prethodno je priznala da je imala četiri operacije grudi, liposukciju i povećanje stražnjice.

- Želim da svi budete dio moga putovanja koje mi mijenja život. Smanjila sam grudi i stražnjicu. Svi vi imate moć izliječiti svoj život i to trebate znati, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:35