PRIJAVE ZA SUPERPAR

Možete li ‘unovčiti‘ svoju ljubavnu vezu za 15 tisuća eura i postati najbolji par u Hrvatskoj?

‘Superpar‘ stavlja parove u zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati

Super Par, sezona 2

 Maja Bota za RTL

Želite li provjeriti sluša li vas partner kao što vi slušate njega, tko je bolji u kuhinji i jeste li sigurni da se toliko dobro poznajete da ste se spremni i kladiti u to?

"Ovo je jedinstvena emisija u kojoj se parovi prijavljuju da bi pokazivali svoju ljubav, svoju energiju i to koliko su natjecateljskog duha… Pokazuju i sve one prednosti koje mogu ostvariti kao par, a ne samo kao individua, tako da sam siguran da će i u novoj sezoni sigurno ponuditi dobru zabavu, i još bolje druženje. ‘Superpar‘ ne nudi samo zabavu za gledatelje već i priliku da parovi potvrde ono što o sebi vjeruju - da su najbolji par,“ rekao je voditelj emisije Enis Bešlagić.

‘Superpar‘ stavlja parove u zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati te posvađati, no na kraju će im sudjelovanje u showu biti iskustvo koje će pobjednicima donijeti do 15 tisuća eura za kojie su se sami izborili.

Reality show, izraelske produkcijske kuće Dori Media, nastao prema licenci showa ‘Power Couple‘, pomoći će natjecateljima da doznaju jesu li u pravu i jesu li spremni sve uložiti za ljubav.

Sve ovisi koliko dobro poznajete svojeg partnera i koliko ste hrabri uložiti novca koji ćete dobiti na raspolaganje. Jedan dio para kladi se na uspjeh svog partnera dok se nalaze u zabavnim izazovima. No pobijediti u ovom showu nije lako jer se kandidati natječu protiv drugih parova koji imaju isti cilj.

Reality show ‘Power Couple‘ vrlo je brzo postao popularan u svijetu pa je od 2014. godine, otkako je u eteru, dobio čak osam inačica diljem svijeta, među ostalim i u Brazilu, Meksiku, Izraelu, Poljskoj i drugima.

Tko su nasljednici superparova Jane i Miroslava, Ratke i Gordona te Marije i Marija i imate li ono što je potrebno da biste postali jedan od njih?

Svi oni koji misle da mogu ‘unovčiti‘ svoju ljubavnu vezu jer dovoljno dobro poznaju svojeg partnera/icu mogu se prijaviti putem internetske stranice www.rtl.hr/show/prijave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:32