BURNA SEZONA

MMA borac iz Zagreba uzburkao duhove u ‘Zadrugi‘: Dočekali ga bivša i poznati reper, sve sudionice bacile oko na njega

U srpski reality, kojemu je promijenjen naziv iz ‘Zadruga‘ u ‘Elita 7‘, ušao je Stanislav Krofak zvani Pantera

Napeta sezona ‘Elite 7‘

U srpski reality kojem je promijenjen naziv iz “Zadruga” u “Elita 7” ušao je Stanislav Krofak zvani Pantera, iz Zagreba, MMA borac i privatni poduzetnik. Svojim ulaskom unio je nemir među sudionike, pogotovo među natjecateljice koje su se odmah počele nadmetati koja će privući njegovu pažnju.

image

Stanislav Krofak iz Zagreba prilikom ulaska u ‘Elitu 7‘

Screenshot/

Uz to je uzburkao odnose između Mione Jovanović, iz Kruševca i repera Nenada Aleksića Ša, iz Beograda. Naime, Miona Jovanović je u rujnu godine ušla u ovu sezonu realityja kao Krofakova djevojka, ali ga je tijekom boravka u ‘Bijeloj kući‘ u Šimanovcima ostavila i ušla u vezu s popularnim srpskim reperom.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, ostali natjecatelji su tvrdili kako je s reperom ne bi li joj po izlasku napisao hit s kojim bi se probila na estradi pošto je kao pjevačica do sada nastupala samo po klubovima i nema zapaženiju karijeru. Ulazak njenog bivšeg dečka u popularni reality Milice i Željka Mitrovića pokazat će jesu li emocije prema Nenadu Aleksiću stvarne te koliko su jake, pošto je boravak u istoj kući svo troje sudionika ljubavnog trokuta težak ispit za vezu.

Krofak je odmah nakon ulaska izjavio kako je došao da bi mu se Nenad Aleksić ispričao pošto ga je često spominjao tijekom prijenosa programa iz "Elite", te o njemu govorio ne baš pohvalne stvari i vrijeđao ga.

image

Srpska pjevačica iz Kruševca Miona Jovanović, bivša djevojka Stanislava Krofaka

Screenshot/

- Nije mi jasno zašto je mene spominjao i govorio takve stvari o meni, pošto se mi ne poznajemo. Ja se nisam oglašavao za medije kada su njih dvoje stupili u vezu, ali sam nakon njegovih izjava u kojima je blatio moje ime bio prisiljen ući u "Elitu" i riješiti stvari! Ako mi se Ša ispriča, ja s njim nemam nikakvih problema - kazao je Stanislav Krofak neposredno prije ulaska.

Nakon dva dana njegovog boravka u "Eliti" Nenad Aleksić mu se ispričao te su jedan drugome pružili ruku. No, tada je već došlo do problema u njegovoj vezi s Mionom Jovanović, pošto reper ne može podnositi pritisak prisustva bivšeg dečka te se učestalo svađaju.

image

Srpski reper Nenad Aleksić Ša (lijevo) i hrvatski MMA borac Stanislav Krofak Pantera

Screenshot/

Miona i Stanislav bili su u vezi godinu i pol dana te je ona doselila k njemu u Zagreb gdje su živjeli zajedno osam mjeseci. Tijekom tog razdoblja joj je on dogovarao nastupe u klubovima.

Iako je Stanislav Krofak jasno izjavio kako ga Miona više ne zanima jer ga je izdala, Nenad Aleksić se boji da ona još uvijek ima emocije prema Stanislavu. No, Krofakovu izjavu o potpunom gašenju emocija za bivšu djevojku jedva su dočekale ostale sudionice realityja, koje na sve načine privlače njegovu pažnju.

image

Maja Marinković, zvijezda reality programa Zadruga/Elita

Screenshot/

Sve je kulminiralo na partyju u utorak navečer, kad je tijekom cijele noći bio okružen izazovno odjevenim sudionicama reality programa koje su redom pokazivale svoje vještine izazovnog plesa. Stanislav Krofak je najviše pažnje obratio na Maju Marinković, zvijezdu Zadruge i jednu od najpopularnijih sudionica.

Ona je već pokazala da je slaba na Hrvate jer je tijekom prethodnih sezona bila u turbulentnoj vezi s Filipom Carom iz Crikvenice, još jednim kapitalcem iz Zadruge. Hoće li Maja, poznata i kao Crna mamba, osvojiti Panteru saznat ćemo u nastavku Elite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 10:59