ŽIVOT NA VAGI

Matea je napustila show, a šestero kandidata borit će se za ulazak u finale

Treneri su čestitali ekipi na ulasku u finalni ciklus, a Edo je otkrio da u finale odlazi četvero ljudi

Eliminacije kandidata

 Rtl

U večerašnjoj epizodi ‘Života na vagi‘ jedan od preostalih sedmero natjecatelja je otišao kući, a o tome je presudila žuta linija na vagi. Pretposljednji je ciklus i nastavak vaganja.

- Jedna će nas osoba napustiti uz pomoć žute linije, a ona će spasiti samo najbolji rezultat, objasnila je Marijana.

Došlo je vrijeme za vaganje, a prvi je na vagu stao Josip koji je na posljednjem vaganju imao 125,6 kilograma, a uspio je skinuti nevjerojatnih 7,7 pa sad ima 117, 9 kilograma.

- Sveti Josipe, hvala ti!, vikao je sretno Čapo.

image

Josip Čapo

Rtl

Željka je bila sljedeća, a prije nego što je stala na vagu, rekla je da ju je strah brojki koje će vaga pokazati s obzirom na to da je posljednje vaganje bilo loše.

- Svjesna sam da moram još jako puno raditi i biti jako uporna na dulje staze da postignem rezultate koje ovi dečki već sad imaju. Ja sam toga svjesna i to mi nije problem. Ponosna sam što imam 40 godina i najstarija sam u kući, a dogurala sam do finalnog tjedna, rekla je Željka te dodala da bi se stara Željka pokupila s treninga u petak jer su svi bili potonuli, ali danas ostaje i kad joj se ne da, objasnila je.

Željka je izgubila čak 5,6 kilograma pa sada ima 126,6 kilograma. Matea je na posljednjem vaganju imala 94,6 kilograma, a nakon ovog ciklusa skinula je 2,9 kilograma, što ju je razveselilo.

- Zadovoljna sam definitivno, ovo je moja konstanta, rekla je Matea.

Lara je bila posljednja na vaganju.

image

Šestero zadnjih kandidata

Rtl

- Vidim Laru koja ima samopouzdanja i koja će napokon izaći van i neće je biti briga o tuđem mišljenju. Samim time što sam do tuda dogurala mi je ogroman uspjeh, zaključila je Lara kojoj je vaga pokazala 3,6 kilograma manje pa sad ima 90,4 kilograma.

- Mislim da mi je to najviše što sam skinula u tjedan dana. Još samo pola kilograma i ispod 90 sam, sretno je rekla Lara.

- Ovi današnji rezultati su senzacionalni!, komentirali su treneri.

- Boris ima imunitet i time je izdvojen. Kada pribrojimo dva i pol kilograma Čapi, on je skinuo 8,1% i samim time zabetonirao svoju poziciju na vrhu. Svi ostali ste ispod žute linije i jednako ste ugroženi, rekla je Marijana, a uslijedile su eliminacije.

Nakon što su svi glasovali, Matea je bila ta koja je morala napustiti show.

image

Voditeljica Marijana Batinić i Matea

Rtl

- Žao mi je što idem, ali nisam nesretna jer sam daleko dogurala - iznad svih mojih očekivanja. Previše sam ponosna što sam ovdje napravila i idem dalje nastaviti ovako vani kao što sam naučila. Doći ovdje i izgurati 13 ciklusa, napraviti sve ovo postignuto, ma baš sam zadovoljna!, zaključila je Matea.

Nakon što su Mateu otpratili kući dečki su razgovarali o tome što bi napravili s glavnom nagradom od 150 tisuća kuna. Čapo bi otvorio adrenalinski park sa zip lineom, a Roko je rekao da bi proputovao Ameriku.

Treneri su čestitali ekipi na ulasku u finalni ciklus, a Edo je otkrio da u finale odlazi četvero ljudi.

- Vas je ovdje ostalo šestero, ali za dvoje, nažalost neće biti mjesta, objasnio je Edo te dodao da će on s djevojkama trenirati zadnji ciklus dok će Maja s dečkima.

Nakon treninga svi su se zapitali što ih čeka na zadnjem velikom izazovu sezone te tko će otići u finale, a gledatelji će sve doznati već sutra od 21.15 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:40