NOVA PREVARA

Ljutita poruka bivšem: ‘Ili nosi prezervative, ili odi na vazektomiju ili prestani spavati s drugim ženama‘

Reality zvijezda ponižena je još jednim skandalom svoga tadašnjega dečka koji je spavao s drugom ženom

Khloe Kardashian

 Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Reality zvijezda Khloe Kardashian saznala je da ju je njezin sada već bivši dečko Tristan Thompson ponovno prevario kada je to njezina sestra Kim Kardashian otkrila u medijima početkom prosinca prošle godine, prenosi Daily Mail.

Naime, profesionalni košarkaš nije odgovarao ni na poruke ni na pozive Khloe i Kim, no bivša partnerica sada mu je jasno dala do znanja da je među njima zauvijek gotovo. Khloe, koja je izlazila s Thompsonom od 2016., čak je počela pakirati njegovu odjeću.

Deseta i posljednja epizoda prve sezone njihova showa, prikladno nazvana 'Dosta je', počinje upravo scenom u kojoj Khloe i Kim razgovaraju o Thompsonovoj prevari. Naime, košarkaš je upoznao osobnu trenericu Maralee Nichols nakon svoje rođendanske zabave povodom 30. rođendana, koju mu je Khloe priredila, prije nego što je on odletio u Houston kako bi zaigrao sa svojom NBA momčadi – Sacramento Kingsima.

- Kada netko povrijedi nekoga koga voliš, postaneš zaštitnički nastrojen. Srce mi se slama zbog Khloe jer znam da se ona stvarno trudila i znam da se on stvarno trudio, a onda se ovo dogodi, koji k***?, govori ljutito Kim.

U međuvremenu je Khloe, koja s Thompsonom dijeli četverogodišnju kći True, nazvala bivšeg partnera i pitala ga što ima za reći, na što se on pokušavao izjasniti. Međutim, Khloe navodi da se 'nema puno o čemu tu pričati'.

Kim naglašava koliko je tužno što je Thompson počeo ići na terapije te raditi na sebi, no svejedno radi istu stvar.

- Ili koristi prezervative, ili odi na vazektomiju ili prestani spavati s nepoznatim ženama koje upoznaš u drugim državama, bijesno govori Khloe.

Kim dodaje kako je ova situacija, iako je bila veliko razočarenje za Khloe, također možda i potreban trenutak koji će konačno reality zvijezdi sve razjasniti.

- Svatko prođe određene lekcije u životu i ova ga je, nažalost, koštala obitelji, govori Kim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 01:23