RUŽAN KOMENTAR

Lana Klingor Mihić raspravljala s gledateljicom: Tko me to gura? Kad ti je muka, prebaciš program!

Sjednite u masku 6 sati, izađite na pozornicu s protetikom na licu i otpjevajte nešto, čisto da vidimo kako vama ide, poručila joj je
Lana Klingor Mihić kao Aki Rahimovski
 Nova TV

Aki Rahimovski u mladim danima bio je četvrta transformacija Lane Klingor Mihić u showu "Tvoje lice zvuči poznato", koja je izvela kultnu pjesmu Parnog valjka ''Javi se'' iz 1980. godine.

- Kod Akija je specifično šuškanje na č,ž,š znakove kao i slovo r. Koreografije baš i nema jer on drži ruke u džepovima i sve je u radu koljenima - ispričala je Lana. Inače, ovo joj je bila prva transformacija u domaćeg izvođača.

- Silno sam se veselila Rihanni, ali što se tiče muških uloga, shvatila sam da su mi manje opterećujuće. Kod žena se više trudiš - priznala je bivša pjevačica i vlasnica PR agencije.

No ako je vjerovati komentarima na društvenim mrežama, njezina transformacija baš se i nije svidjela gledateljima.

- Užas. Jako, jako loše. Pa ne možeš mi ovako uništiti Akija. Otišla je u karikaturu. Srednja žalost - raspisali su se fanovi showa.

No jedan komentar na Instagramu Lanu je toliko naljutio da se i sama ubrzo uključila u žustru raspravu: "Strahota... I inače tu ženu guraju svugdje, naporna je do bola, a ovo večeras je bilo mučno za gledati", kritizirala ju je jedna gledateljica, ali Klingor Mihić nije joj ostala dužna.

- Jel? A tko me to gura? Kad ti je muka, prebaciš program. Ne trolaš. Odnosno trolaš jer ti je u životu očito dosadno. No comment. Mene je moja mama učila da ako nemam ništa lijepo za reći, bolje da ništa ne kažem. Da budem precizna, možete dapače reći svoje mišljenje o nekom nastupu (jer ruku na srce, ni meni ovo nije baš draga transformacija), ali govoriti da me netko 'gura' je ružna insinuacija.

Da, ima me svugdje jer sve što radim radim srčano i većinom uspješno, sama zarađujem za svoj život i život svoje troje djece pa mi ovakvi komentari idu na jetru i izrazito su nepristojni i zlobni... Imam prijedlog, sjednite u masku 6 sati, izađite na pozornicu s protetikom na licu i otpjevajte nešto, čisto da vidimo kako vama ide. Pred cijelom nacijom. A onda ćemo mi vas malo izvrijeđati i napisati da vas netko gura. Može? Sumnjam. Vama želim svako dobro i da malo razmislite prije nego krenete trolat' po ljudima.

Iskreno, I don't give a shit kaj vi mislite, ali sam imala potrebu reći da ste nepristojni. Svidjelo se to vama ili ne. I’m done - zaključila je Lana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 07:27