NA METI KRITIKA

Kylie Jenner nije slijedila sanitarne protokole dok je ‘stvarala‘ novu šminku: ‘Gdje su kapa, rukavice i maska?‘

Koji joj je neuki laboratorij dopustio da dira stvari bez pridržavanja odgovarajućih protokola, pita se vizažist Kevin James Bennett

Kylie Jenner

 Maria Alejandra Cardona/AFP

Reality zvijezda i poduzetnica Kylie Jenner nedavno je objavila novu fotografiju na svojem Instagram profilu, a pratiteljima je jedna stvar zapela za oko.

Naime, Jenner je pozirala u laboratoriju tvrtke Kylie Cosmetics koju je osnovala 2014. te se pohvalila kako radi na novim proizvodima.

- U laboratoriju stvaramo novu čaroliju za vas, bolju nego ikad - napisala je 24-godišnja poduzetnica.

Nekolicina pratitelja bila je zabrinuta da će njezini dugi pramenovi kose završiti u šminki koju je "kreirala", a osim toga, Jenner također nije nosila rukavice dok je baratala raznim materijalima.

Međutim, izvori su za PageSix rekli kako reality zvijezda nije bila na produkcijskom katu kad su fotografije i video snimljeni, već je samo pregledavala boje i smišljala nove koncepte.

No to nije bilo jasno njezinim pratiteljima.

- Nosi kapu za kosu, pronaći ću vlasi u šminki, zar ne bi trebala nositi rukavice, masku i mrežicu za kosu? - bili su neki od komentara ispod njezine objave na Instagramu.

Oglasio se i dobitnik Emmyja, vizažist i kozmetički programer Kevin James Bennett, koji je također komentirao njezinu objavu.

- Rad s proizvođačima kozmetike dio je moga posla. Imam vrlo kratku kosu i nikad me nisu pustili u laboratorij bez mrežice za kosu i rukavica - napisao je ispod objave.

Bennett je također upitao "koji je neuki laboratorij dopustio reality zvijezdi da dira stvari bez pridržavanja odgovarajućih sanitarnih protokola?".

U objavi na svom Instagram profilu stručnjak za šminku objasnio je kako ovo nije način na koji oni stvaraju šminku.

- Ovo lažno predstavlja kako naša industrija funkcionira. Vjerodostojni proizvođači slijede stroge sanitarne protokole kako bi vas zaštitili - objavio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:07