‘MASKED SINGER‘

Kiborg bi mogla biti Jadranka Kosor, a skriva li se ispod Punjene Paprike Zoran Šprajc?

Najveći hitovi rasplesat će publiku, ali i zbuniti detektive, koji će opet imati pune ruke posla i brojne nedoumice u odgonetavanju

Kiborg

 Goran Jakus/RTL

Najzabavnija televizijska igra pogađanja se nastavlja! Nakon što se prošle subote publici, ali i detektivima, predstavilo prvih šest maskiranih celebrityja, a show je napustio Balthazar ispod kojega se skrivao legendarni Senna M, već u subotu, od 20:15 sati na RTL-u, vrijeme je za rasplesane i vatrene pjevačke nastupe preostalih šest maski.

U drugoj uzbudljivoj epizodi televizijskog megaspektakla "Masked Singer" u pjevačke duele ulaze raskošna Majka Zemlja protiv misterioznog Ajkule Drakule, zavodnik Galeb protiv moćnog Kiborga te elegantna Dalmatinka protiv vesele Punjene Paprike, a sve pod voditeljskom palicom Antonije Blaće.

Najveći domaći i strani hitovi rasplesat će publiku, ali i zbuniti detektive - Idu Prester, Antoniju Mandić, Enisa Bešlagića i Borka Perića, koji će ponovno imati pune ruke posla i brojne nedoumice u odgonetavanju.

image

Punjena Paprika

Goran Jakus/RTL

''Mozak mi radi sto na sat, a oni mi samo odmažu! Taman mislim da sam došla do nečega, a oni me demantiraju!'', požalit će se šaljivo Antonija Mandić na svoje kolege.

Ivan Rakitić, Vedran Mlikota, Jadranka Kosor, Gabi Novak, Stipe Pletikosa, Lidija Bačić, Željko Mavrović, Zoran Šprajc, Severina ili pak Jelena Rozga - ovo su samo neka od imena poznatih faca koje će se ponavljati tijekom subotnje epizode.

Zašto će glas Majke Zemlje i trag o Dalmatinki detektive staviti na muke, hoće li njihove taktike upaliti i tko će na kraju emisije skinuti masku i otkriti svoj pravi identitet, gledatelji će doznati već u subotu od 20:15 sati na RTL-u, u novoj epizodi spektakla "Masked Singer".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:23