NA PROMATRANJU JE

Kandidat ‘Života na vagi‘ objasnio zbog čega je u bolnici: ‘Silvija mi dolazi svaki dan u posjete, najviše se zabrinula‘

Mislav Vlašić otkrio je za RTL kako su prvi simptomi upale gušterače počeli još u subotu

Mislav Vlašić

 Darko Tomas/Cropix

Mislav Vlašić, kandidat showa "Život na vagi" zabrinuo je pratitelje jer se javio iz bolnice. Potom je objasnio o čemu se radi.

image

Mislav Vlašić je u bolnici

Screenshot/instagram/mislav.vlasic/

„Nije ništa strašno. Imam upalu gušterače pa su me malo ostavili na promatranju. Hvala svima na podršci”, objasnio je Mislav.

image

Mislav Vlašić je u bolnici

Screenshot/instagram/mislav.vlasic/

Sada je dodatno opisao ovu situaciju za RTL. Naime, bolovi su krenuli već u subotu.

"No, s ponedjeljka na utorak su me u dva ujutro probudili užasni bolovi pa sam otišao na hitnu... Sada sam okej‘‘, rekao je Mislav RTL-u.

Mislav sada mora ostati minimalno pet dana na promatranju, samo je na infuziji i ne smije jesti. Liječnici nisu sigurni za točan uzrok ovog problema. Sada miruje, pa je primijetio pozitivnu promjenu koju mu je sudjelovanje u "Životu na vagi" i prelazak na zdravi način života donijelo.

"Začudio sam se kada sam vidio da mi je puls u mirovanju 50 otkucaja po minuti", rekao je.

Mislav se u showu zaljubio u kandidatkinju Silviju Temšić s kojom sada živi u Zagrebu.

"Dolazi mi svaki dan u posjete, a najviše se zabrinula kada se sve to dogodilo. Tada je cijelu noć provela uz mene. Užasno joj je bilo gledati me u bolovima, znajući da mi ne može pomoći‘‘, kaže mislav o svojoj djevojci.

A da cvate ljubav ovog para, nije nepoznanica. Ranije ovog mjeseca otkrili su nam kako izgleda njihov zajednički život.

"Zajednički život teče odlično! Stalno smo zajedno, svaki dan, svaku minutu i sekundu, ali još si nismo dosadili. Zajednička aktivnost nam je šetnja, a s obzirom na to da živimo blizu Jaruna, tamo najčešće i šetamo", rekao nam je par.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:37