'ŽENIM SINA?'

JEDAN OD MAMINIH SINOVA ODLUČIO SE OPUSTITI Četiri cure vodi na tulum na jahti, jednoj priznao da mu je posebna: 'Idemo bez mame, bit će pipkanja'

 
Elvis i Tihana

U showu 'Ženim sina?' na Novoj TV ozbiljno se počelo zahuktavati, a da iskre frcaju između njih, Elvis i Tihana to više ne mogu sakriti.

- Tihana ima jedan predivan osmijeh i kada se nasmije, baš mi je toplo oko srca. Tihana ima tu neku iskru koja me zanima. Smatram da bi ona bila velika nadopuna mom životu - otkrio je romantični Elvis koji je popodne proveo s Tihanom u šetnji Splitom.

Romantika u zraku ponukala ga je da se otvori.

- Izdvojio sam te van jer si mi od svih tih cura ti nekako najzanimljivija. To sam htio podijeliti s tobom i dati ti to do znanja - priznao joj je Elvis na što mu je Tihana odgovorila: - Sad me ovo malo iznenadilo, ali drago mi je čuti. Nisam stvarno ovo očekivala.

Elvis i Tihana

Nakon što su se vratili kući, priznao je iznenađenje koje sprema za sve djevojke – jedrilicom će putovati oko otoka i to bez mame.

- Ja se nadam da će biti pipkanja, jer onda jahta nema smisla. Vrijeme bez mame! - kazala je Tihana koja se posebno veseli novoj avanturi.

Elvis i Tihana

Iznenađenje za mamu i svoje djevojke pripremio je i Adnan, ali im je odlučio malo zapapriti. Naime, organizirao je let avionom za mamu i dvije djevojke po njezinom izboru. Iako ju je stavio u nezgodnu situaciju, mama je odmah izabrala da će Tea i Lea biti te koje će letjeti s njom.

Mama Merima i Lea u avionu

Dok je Karolina bila pomalo žalosna što mama Merima nije odabrala i nju, Maja je bila bijesna na Adnana jer je morala rano ustati.

- Ja sam mogla sad spavati doma, bez veze smo dolazile - vikala je ljutito Maja.

Svoje uzbuđenje djevojke u avionu nisu nikako mogle skriti, a nakon što su se vratile kući, Adnan je angažirao Leu da s njim kuha ručak, dok je mama ostale djevojke odvela na tečaj salse.

Kod Bjeloševića, djevojke su dan započele jutarnjom kavom s mamom Maricom i tatom Dragom te su im prepričale događaje s večernjeg izlaska. Nakon što su popili kavu, mama Marica iznenadila je Josipu tako što joj je dala nekoliko svojih starih haljina kako bi, kaže, 'primjereno' izgledala.

- Malo me zabezeknulo jer znam da nije njezin stil - komentirala je Hanny vidjevši Josipu u haljini iz mladosti mame Marice, a iznenađena je bila i Višnja.

- Osjetila sam da se malo čudno osjeća i da nije to nešto što bi ona izabrala i u čemu bi se osjećala onako kako se voli osjećati.

Josipa i mama Marica

Nakon što ju je obukla po svom ukusu, Marica je odvela Josipu na kolače kako bi malo porazgovarale.

- U slastičarni je to dobro prošlo, lijepo je ona razgovarala sa mnom, pričala o sebi. Ja sam digla ruke od Josipe, ali ne znam kako će Igor. Tu nema pomoći - zaključila je na kraju.

Veselo kod Bjeloševića

Igor i djevojke u teretani

U domu Sandalića bilo je napeto od jutra. Mamu Anu izbacilo je iz takta kasno buđenje djevojaka unatoč prvotnom dogovoru da će ranije ustati i otići s njom na tržnicu.

Mama Ana budi djevojke

Nakon što ih je uspjela dignuti iz kreveta, Nives i Marija K. otišle su s njom na tržnicu, dok je Marko Draganu i Mariju F. odveo na svoje radno mjesto.

Mama Ana s djevojkama na tržnici

- Konačno idemo vidjeti što Marko radi od te silne priče o poslu - uzbuđena je bila Marija koju je Marko odveo sa sobom na gradilište, dok je Draganu ostavio u rukama svoje zaposlenice koja joj je dala za zadatak napraviti jedan report.

Marko i djevojke na poslu

- U uredskom poslu se ne bih mogla snaći. Ovo mi se ne čini zabavno. Nije mi sve jasno jer se nikad u životu nisam susrela s takvom vrstom posla. Ne leži mi - zaključila je ipak Dragana.

Kada su se vratile, mama Ana, Nives i Marija K. krenule su pripremati ručak, a kuhaču je preuzela Nives čiji se način kuhanja nije svidio mami Ani.

Ručak kod Sandalića

- Mama mi je bila za petama, malo mi je to bilo iritantno - komentirala je Nives, no na kraju svi su bili zadovoljni skuhanim ručkom, pa čak i mama.

- Bez obzira na to što je ona priredila ribu jako dobro i na način na koji ja ne poznam i bila je u redu, moje simpatije prema njoj nisu naklonjene - konstatirala je mama Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:27