ZNATE LI ODGOVOR?

Je li ovo najgore pitanje na ‘Milijunašu‘ ikad? Gledatelji komentarima zatrpali društvene mreže

‘Najgore pitanje koje sam ikada čuo u TV kvizu. Tako mi je drago što je pogodio točan odgovor‘, napisala je jedna osoba
Natjecatelj kviza ”Tko želi biti milijunaš?” Glen Bunn
 Screenshot/Twitter

Gledatelji britanske verzije popularnog kviza "Tko želi biti milijunaš?" uputili su salvu kritika autorima kviza nakon što se jedan natjecatelj suočio s, kako su opisali, najgorim pitanjem ikad, piše Independent.

U subotnjem izdanju kviza pred kamere se vratio natjecatelj Glen Bunn, koji je u prethodnoj emisiji točno odgovorio na pitanje za 32.000 funti. Pitanje koje mu se postavljalo kako bi osvojio 64.000 funti, međutim, pokazalo se veoma teškim.

Voditelj serije Jeremy Clarkson postavio mu je pitanje: "Od dodjele nagrada 2000. godine nadalje Oscara za najbolju glumicu nikada nije osvojila žena čije prezime počinje s kojim od ovih slova?"

Četiri opcije bile su: "G", "K", "M" i "W". Iako se radilo o jako zahtjevnom pitanju, Glen je ponudio točan odgovor - "G", a večer je završio s osvojenih 120.000 funti.

Nicole Kidman, Frances McDormand i Kate Winslet među glumcima su koje su u spomenutom vremenskom razdoblju dobile Oscara za najbolju glumicu.

Na društvenim mrežama gledatelji su se žalili da je pitanje nejasno i glupo.

“Najgore pitanje koje sam ikada čuo u TV kvizu. Tako mi je drago što je pogodio točan odgovor ”, napisala je jedna osoba.

Drugi je napisao: "Kakvo glupo prvo pitanje." Netko drugi je opisao pitanje kao "grozno" i "nejasno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:32