SEZONA REALITYJA

Hit TV showovi: Stvari koje ne smijete kod kuće pokušati i limun i rajčica za pretile i uporne

Velika pozornica Supertalenta Nove TV spremna je za nova lica, a u Gorskom kotaru snima se 6. sezona RTL-ova showa ‘Život na vagi’

”Život na vagi” i ”Supertalent”

 Rtl/Nova TV

S jeseni na malim ekranima kreću i dva najgledanija showa Nove TV i RTL-a. Velika pozornica Supertalenta spremna je za nove talente, a subota, 24. rujna rezervirana je za prvu epizodu u kojoj će gledatelji imati prilike vidjeti nastupe prvih osmero kandidata koji će ove godine probiti led i otvoriti devetu sezonu.

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovo će stati mađioničar i iluzionist umjetničkog imena Magic Leon koji je od svog prvog pojavljivanja u showu do danas prikupio više od 150 tisuća pretplatnika na svom YouTube kanalu, a dodatan poticaj da u najgledanijoj zabavnoj emisiji ove godine pokaže svoj izbrušeni talent bila je njegova 20. godišnjica bavljenja magijom.

”Čim sam vidio jednog mađioničara sa sedam godina na dječjem rođendanu, ja sam znao da želim postati mađioničar”, poručuje Leon koji će već na prvi pogled pobuditi zanimaciju članova žirija koji su posebno izbirljivi kada su u pitanju iluzionisti i mađioničari. Njihove prolazne glasove nastojat će izboriti i mađioničar Mladen Bubić koji radi kao taksist, a prakticiranje magije njegovo je dopunsko zanimanje. Na Majino pitanje zašto vozi taksi, Mladen će sve nasmijati dosjetljivim odgovorom ‘da se putnici osjećaju čarobno’, a hoće li uspjeti očarati i članove žirija, doznat ćemo ove subote.

Bič i šljokice

Žiri ove godine čine Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić i novi član - Fabijan Pavao Medvešek.

image

Magic Leon

Nova TV

”Za Fabijana sam imala očekivanja da će se snaći, a on se iskazao već na drugom danu snimanja i toliko je bio super, toliko nas je oduševio i dao nam jednu mladenačku energiju. Nije naodmet ni što je lijep jer mi paše na Instagramu”, rekla je kroz smijeh Maja.

Dok članovi žirija nestrpljivo čekaju povratak na male ekrane i Fabijanov debi u žiriranju, novoj sezoni Supertalenta veseli se i voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan koji će i ove godine imati presudnu ulogu u odabiru jednog od ukupno pet sretnih kandidata koji će zahvaljujući njihovom zlatnom gumbu osvojiti izravan plasman u polufinale.

”Mogu sa sigurnošću reći da će gledatelje ovogodišnji nastupi prikovati za ekrane. Od onih strašnih i opasnih koje ne smijete pokušavati kod kuće, do onih lijepih i sjajnih talenata zbog kojih ćete zaplakati od sreće”, najavio je Ridjan.

Za faktor iznenađenja u showu pobrinut će se atraktivna Njemica Rachel Belle Barun koja će se na pozornici pojaviti u šljokičastom kostimu i s bičem u ruci.

image

Rachel Belle Barun

Nova TV

”Ja sam drugačiji tip umjetnika i nadam se da ću zabaviti publiku na vrlo poseban i originalan način. Definitivno će biti malo riskantno, ali zabavno”, najavljuje Rachel koja dolazi iz obitelji u kojoj je otac kaskader, a majka glumica, pa se na pozornici osjeća kao kod kuće. Da bi demonstrirala svoj nesvakidašnji talent, u ulozi asistenta pridružit će joj se ni manje ni više nego Fabijan i Davor koje zvuk udarca bičem neće ostaviti ravnodušnima.

Par svugdje

Ubrzani puls žirija dodatno će potaknuti Nenad i Jelena koji su par kako u privatnom životu, tako i na pozornici gdje će se predstaviti kao akrobatski plesni duo NS Acrobalance koji će pokazati nešto što žiri dosad nije imao prilike vidjeti, a pomalo opasnu i vrlo zabavnu točku izvest će i akrobat Pepino koji će publici oduzeti dah vještim balansiranjem s rekvizitima.

image

NS Acrobalance

Nova TV

Prvu epizodu devete sezone začinit će i nastupi trojice veselih i raspjevanih pjevača, a hoće li netko od kandidata svojim nastupom zavrijediti zlatni gumb i izravnu kartu za polufinale, doznajte u subotu u 20.15 na Novoj TV.

Za to vrijeme okruženi planinama i borovom šumom, u samom srcu Gorskog kotara, u mjestu Gerovo, uvelike se snima šesta sezona RTL-ova showa ‘Život na vagi’. Show koji pomaže stvaranju i prilagodbi novom, zdravijem i sretnijem načinu života gledatelji RTL-a moći će pratiti od 26. rujna od 21.15 sati.

Zajednička težina

”Ove nas sezone čeka surovi Gorski kotar, natjecatelji koji su došli s golemim teretom, koji smo im zajedničkim snagama pomogli skidati, sloj po sloj. Predugo su odgađali život i tu su došli možda po svoju posljednju šansu. Vrlo su svjesni sebe i situacije u kojoj se nalaze i probijali su svoje granice od samog početka. Puno je tu emocija i neočekivanih obrata i veliki je to šok za sve njih… Pripremite maramice, svima će nam trebati”, rekla je voditeljica ‘Života na vagi’ Marijana Batinić.

Kada su ovogodišnji kandidati stigli u Gerovo, svih 15 je zajedno težilo 2408,5 kilograma. Filip Mrčela iz Splita ima 220 kilograma i on je kandidat s najviše kilograma tijekom svih dosadašnjih sezona.

image

Josip Capo

Maja Bota Štrbe za Rtl

”Rođen sam s 5500 grama, imam dokazanu genetsku predispoziciju za pretilost i jedna je stvar vodila drugoj. Nisam se pazio, fokusirao sam se na pogrešne stvari u životu”, iskren je Filip te dodaje da je sve to utjecalo na njegovu odluku da se prijavi u ‘Život na vagi’, kako mu višak kilograma više ne bi smetao u gotovo svim fizičkim aktivnostima i druženju.

image

Željka Mateša

Maja Bota Štrbe za Rtl

”Želim si spasiti život i osjećati se voljeno, a za pet godina nadam se da ću biti stalno zaposlen, živjeti sam, imati djevojku i kolekciju videoigara koju sam oduvijek želio”, iskren je Filip, koji radi u turizmu.

Treneri Maja Ćustić i Edin Mehmedović još će jednom biti podrška i motivacija natjecateljima da pobjede sve svoje strahove i daju priliku boljem i zdravijem životu.

Hit na tanjuru

”Što se tiče kandidata, svatko je od njih zanimljiv na svoj način, ali neću ih puno hvaliti da se ne iznenadim na kraju”, kaže Maja, a Edo dodaje: “Uvijek osjećam tremu i veliko uzbuđenje na početku svake naše avanture - natjecatelji su već prionuli na posao, pažljivo slušam njihove priče i veselim se njihovu napretku”, zaključio je Edo.

image

Maja Ćustić i Edin Mehmedović

Vedran Peteh/Cropix

Treneri su naglasili da su ove sezone kandidati iznimno dobro prihvatili svoje jelovnike i, uz manje krize, držali ih se prilično vjerno. Za razliku od prošlih sezona, kažu da nije ‘vođen rat’ s prosom, kvinojom i zobenim kašama. Hit sezone svakako su rajčica i limun, istaknuli su.

Što sve čeka natjecatelje u čarobnom krajoliku Gorskog kotara, gdje se vremenski uvjeti mijenjaju iz sata u sat, kako će se snaći u najvećoj izolaciji do sada; bez mobitela, televizije te ostalih blagodati modernog života te svojih najmilijih, gledatelji će doznati u šestoj sezoni ‘Života na vagi’ - od 26. rujna u 21.15 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 22:00