'ŽENIM SINA?'

FOTO: TAMARU IZBEZUMIO ADNANOV POTEZ, A PRAVI ŠOK SVIMA PRIREDILA JE IGOROVA MAMA MARICA Otjerala mu djevojku: 'Znam što si mi prešutjela!'

 
 Nova TV

Kako je Igor na prošlim eliminacijama u emisiji Nove TV "Ženim sina?" mami Marici jasno dao do znanja da neće izbaciti Renatu samo njoj iz inata, mama Marica iskoristila je situaciju dok nije bilo njezinog sina te na svoju ruku odlučila izbaciti Renatu iz showa.

Dok su djevojke igrale badminton, Marica je odvela Renatu u šetnju kako bi popričala s njom za kraj. Najprije ju je pitala koje su njezine kvalitete, na što joj je Renata odgovorila: „Dobra sam u duši, vrijedna sam, sad starija jesam, neko iskustvo imam. Dobrota mi je glavni adut.“

Međutim, taj odgovor nije zadovoljio mamu Maricu, pa ju je zanimalo koji je glavni razlog da je još uvijek sama.

- U današnje vrijeme puno je narkomana, alkoholičara, teško je naći neku dobru osobu, odgovorila je Renata, a Maricu je potom zanimalo je li joj nešto prešutjela. Nakon što je Renata kazala da nije, Marica ju je dočekala: „Nisi imala jedan brak iza sebe?“.

Nova TV
Nova TV

- Ah, jesam, to sam zaboravila - odgovorila je Renata i ražestila nesuđenu svekrvu: „Zar se takve stvari zaboravljaju?“ iznenađena je bila Marica.

Nakon što su malo popričale, mama je priopćila Renati da je izbacuje iz showa.

- Meni je u interesu da se Igor skrasi, da ima srodnu dušu s kojom će živjeti. Smatram da ne bi bila za mog Igora, i ja donosim odluku da ćeš ti odstupiti.

Nova TV

Renata se pokunjena vratila među djevojke koje su također bile iznenađene majčinom odlukom. „Nije ona ta koja odlučuje!“ kazala je Hanny, a Loredana joj je savjetovala da pričeka Igora i njegovu reakciju.

- Renatu sam eliminirala, posao sam obavila, bolje da odem kući, nego da sretnem Igora - kazala je mama i sa smiješkom otišla kući.

Kada su se Višnja i Igor vratili zatekli su šokirane djevojke, a vijest da je mama izbacila Renatu šokirala je i Igora, no ipak nije želio kontrirati maminom potezu. „Zapravo se slažem, da li bih možda to ja povukao, možda bih, možda ne bih, ali sad nije ni bitno. Mama me poštedjela jedne teške odluke“, zaključio je.

Nova TV
Nova TV

Za razliku od mame Marice, koja je odlučila sama izbaciti jednu djevojku, mama Ana svom sinu Marku sugerirala je da u ovom eliminacijskom krugu izbaci Draganu, međutim on je ipak ostao pri svojoj odluci i eliminirao Martinu.

- Martina bi izašla prije ili kasnije. Nismo mi kliknuli, zaključio je.

Nova TV
Nova TV

Šetnja s Mijom

Dok Marko nije imao previše dvojbi, Elvisu je i ova eliminacija teško pala. Za vrijeme pecanja na jezeru s djevojkama, pozvao je Miju u šetnju kako bi joj priopćio da ona ispada.

- Moj dojam tebe je da si jedna jako pametna cura i snalažljiva. Par stvari koje mi se ne sviđaju su nepromišljena spontanost i nekakvo djetinjasto pristupanje razgovorima - kazao joj je Elvis i zaključio: - Ja bih tebe pustio doma. Mi možemo ostati u kontaktu, privatni život i dalje stoji, ali što se tiče ovoga, neizmjerno mi je teško, ali moram donijeti tu odluku.

Miji eliminacija nije najbolje pala, a imala je i poruku za ostale djevojke koje ostaju u showu.

- Zašto ja kad sam bolja od svih njih? Prepušten je u njihove ruke i sretno im bilo. Moj savjet je da se bore svjetski za njega, jer treba znati s njim.

Nova TV
Nova TV
Nova TV
Nova TV
Nova TV
Nova TV

Adnanova prezentacija

Kako se nakon ovih eliminacija druženje prebacuje u domove kandidata, Adnan je smislio zanimljivu prezentaciju odluke. Okupio je sve djevojke i onoj koja ide s njim u Rijeku ponudio je zeleni koktel, dok je onoj koja show napušta crveni, a crveni koktel dobila je Tamara koju je eliminacija u potpunosti izbezumila.

- Ovo je sad već šok! Ja mislim da se on mene uplašio jer sam ja direktna, ali ne mogu ja protiv svoje prirode - izjavila je Tamara.

Nova TV
Nova TV
Nova TV
Nova TV
Nova TV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:38