GOSTI U SHOWU

Doris iznenadile Borisove vještine: ‘Gdje se on naučio ovako brzo zakopčavati u mraku?!‘

Nije mi ovo drago, komentirala je voditeljica tijekom zadatka koji je sa sad već bivšim suprugom morala odraditi u ‘Superparu‘
Doris Pinčić i Boris Rogoznica u 'Superparu'
 RTL

Specijalni gosti u RTL-ovoj zabavnoj emisiji "Superpar", sad već bivši supružnici Doris Pinčić i Boris Rogoznica, u show su ušli kako bi malo opustili parove koji su pod velikim stresom s obzirom na to da su u finalnom ciklusu i uskoro će se saznati pobjednik druge sezone.

Njihov zadatak je postaviti granicu u izazovima. Naime, ako ostali parovi budu kao oni ili bolji, prošli su zadatak, ako ne - pali su!

To znači da Doris i Boris i sami sudjeluju u zadacima koji su pred parovima, a u epizodi koju ćemo gledati u četvrtak žene će otkriti skrivene talente svojih muškaraca. Naime, u mračnoj sobi morat će što preciznije navoditi svoje muževe, koje će moći pratiti isključivo preko kamera.

- Da mi je i inače ta kamera za njega! - komentirala je glumica i voditeljica, a kad se Boris počeo odijevati, Zadranka je "ispalila": "Gdje se on u mraku naučio ovako brzo zakopčavati?! Nije mi ovo drago".

Podsjetimo, Pinčić i Rogoznica RTL-ov show snimili su dok su još bili u braku, a vijest o razvodu potvrdili su u lipnju ove godine.

- Mi smo par kao i svaki drugi, sa svojim usponima i padovima. Ne mislim da smo superpar, ali borimo se - rekli su kad su se ovaj tjedan pojavili kao poznati gosti u zabavnoj TV emisiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:27