‘PONIZILA ME‘

Branko iz ‘Ljubav je na selu‘ odustao od svadbe: ‘Otišla je bez riječi, uništila me‘

Svoju je srodnu dušu pronašao nakon izlaska iz emisije, a tvrdi kako se spremalo i vjenčanje

Branko Jurković

 Rtl/

- Otišla je, zeznula je sve. Otišla je bez pozdrava - riječi su razočaranog Branka Jurkovića iz hit reality showa RTL-a, "Ljubav je na selu". Naime, sudjelovao je u prošloj sezoni popularne emisije i mnogi ga pamte po suživotu sa Smiljom, no prema RTL-u, Branko se tijekom snimanja dopisivao s drugim ženama, što mu je Smilja uvelike zamjerila.

Tijekom emisije nije uspio pronaći svoju partnericu, a nije imao sreće ni nakon što su se televizijske kamere ugasile. Naime, Branko je svoju srodnu dušu pronašao nakon izlaska iz emisije, a tvrdi kako se spremalo i vjenčanje. Slomljena srca je priznao kako je njegova odabranica "otišla bez pozdrava".

- Kada sam ja otišao na posao, ona je otišla. Ne znam zašto. Nismo se svađali. Bili smo jako složni. Zbog svog odlaska me slomila, uništila me. Srce mi je slomljeno, povrijeđen sam - objasnio je Branko kojeg je nesuđena supruga ostavila na Valentinovo i točno deset dana prije vjenčanja. Morao je otkazati sve - matičara, salu, kolače...

- Ponizila me, ne samo pred ljudima, nego i pred Bogom. Da smo se mi svađali, onda bih nešto i rekao. To joj ne mogu nikada oprostiti, a volim je više od sebe - naglasio je i dodao kako mu je vratila prsten, no to mu više "ništa ne znači".

- Nisam nikada izgubio vjeru u ljubav iako me srce boli za njom. Srce mi je sišlo u pete, neću se nikada oporaviti. Iznenadila me, ali što ću, život ide dalje - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:41