DARIA LORENCI FLATZ

Zvijezda serije Kumovi smršavjela 10 kilograma pa zabrinula fanove: ‘Dobivam dosta upita...‘

Zvijezda serije Kumovi na društvenim je mrežama objasnila da je zadovoljna sa sobom i da nije u pitanju bolest

Daria Lorenci Flatz

 Biljana Blivajs/cropix/

"O, draga Darija... Svatko ima svoj izbor, istina. Ali baš Vas gledam u ‘Kumovima‘ i mislim kako ste stvarno premršavi. Opet kažem, svatko ima pravo da sam odlučuje o svom životu. Neka ste nam živi i zdravi.", napisala je jedna pratiteljica na Tik Toku, komentirajući video u kojem glumica Daria Lorenci Flatz, zvijezda serije "Kumovi" Nove TV, objasnila zašto je smršavjela.

- U zadnje vrijeme dobivam dosta upita o tome zašto sam smršavila i je li sve u redu, a najviše od publike koja trenutno gleda ‘Kumove‘. To su epizode koje su snimane nakon ‘Plesa sa zvijezdama‘ gdje sam smršavila nekih skoro 10 kilograma i nisam ih vratila, nisam ih željela vratiti. Jako se dobro osjećam s tom težinom i lijepo mi je. Ljudi me pitaju na cesti i na društvenim mrežama, pa samo želim reći da je sve u redu. Ne radi se o bolesti, izgubila sam neke kile koje nisam vratila. Na neki način je to sad moj izbor - rekla je Daria u videu kojim je željela umiriti one koji su bili zabrinuti zbog njezine linije.

image

Daria Lorenci Flatz

Goran Sebelic/Cropix

Većina reakcija na njezin video na kraju je bila je pozitivna, te je pratitelji hvale jer je u odličnoj formi i dodaju da izgleda bolje nego ikada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 20:35