PRINOVA U OBITELJI

Zovu ga našim najzgodnijim vaterpolistom, a sad je dobio dijete sa samozatajnom splitskom poduzetnicom: Poznato i ime bebe!

Jerko Marinić Kragić i Ana Koro jučer su postali roditelji, a čestitke su pristizale sa svih strana

Jerko Marinić Kragić

 Instagram/jere_kragic/

Hrvatski vaterpolski reprezentativac i igrač Jadrana Jerko Marinić Kragić i njegova djevojka, dizajnerica interijera Ana Koro, jučer su postali roditelji djevojčice Maris. Jerko je sretnu vijest podijelilo s pratiteljima na Instagramu. Njegova djevojka Ana objavila je fotografiju njega u bolničkoj zaštitnoj odjeći.

„Uspjeli smo” uz datum 2. 10. 2023. napisala je, a Jerko je repostao tu fotografiju.

Vaterpolistu su čestitali i kolege iz kluba Jadran na svom Instagram profilu.

"Naš kapetan Jere Marinić Kragić danas je postao tata prekrasne djevojčice Maris. Čestitamo!", napisali su na Instagramu.

Ljubav Ane i Jerka rodila se u ljeto 2022., a prije toga su se poznavali više od 10 godina.

"Istina je, zajedno smo pet mjeseci i lijepo nam je", iskren je bio u veljači vaterpolist za Story, kada je prvi puta javno potvrdio vezu s lijepom Splićankom.

„Naša veza je predivna od prvog dana. Jako se dobro slažemo i odlično funkcioniramo zajedno pa ne sumnjam da će tako biti i kad stigne naša djevojčica", izjavio je Jerko Kragić Marinić jednom prilikom za Gloriju.

image

Jerko Marinić Kragić

Jakov Prkic/Cropix

Kao i Jerko, njegova Ana je također bila uzbuđena zbog dolaska prinove u obitelj.

"Osjećam se super zato što počinje novo poglavlje u našem životu i radujem se svim izazovima koji nas čekaju. U našem domu je poprilično veselo. Jerko je brižan partner i na njega se uvijek mogu osloniti", rekla je splitska poduzetnica za Gloriju u travnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:12