DOBAR PONEDJELJAK

Zoran Šprajc sjedi i pije pivo nasred Preradovićeve, odmah mu se javila Nikolina Pišek: ‘Lajk tebi, ali ne i...‘

- Šefe, fali ti još samo pelin, glasio je jedan od komentara

Šprajc prije pivo u Preradovićevoj ulici

 Instagram/zoran Šprajc/

Zoran Šprajc (55) popio je pivo nasred Preradovićeve ulice u centru Zagreba sjedeći na žutoj stolici, dok mu druga ista stolica služi kao stol za drugo pivo pa je izrazio svoju podršku pješačkim zonama koje su u posljednje vrijeme u Zagrebu izazvale puno polemika.

„Preradovićeva je moja omiljena ulica za dobro pivo po lijepom vremenu, a od nedavno eto dobrom pivu i lijepom vremenu može se nazdraviti i nasred ulice. Živio svaki metar pješačke zone, od Zagreba do Daruvara i šire!“ referirao se Šprajc na to kako je dio Preradovićeve od raskrižja s Masarykovom i Teslinom do Berislavićeve ulice postao pješačka zona.

Voditeljica Nikolina Pišek javila se Šprajcu u komentarima nezadovoljna prometnim gužvama.

„Lajk tebi, ali ne i prometnim čepovima. Treba nalaziti rješenja, a ne kreirati nove probleme…“, napisala je dok su je neki pratitelji podržavali, neki su pak bili fokusirani samo na Šprajcovo piće u ruci.

„Šefe, fali ti još samo pelin“, glasio je jedan od komentara.

Podsjećamo, osim navedene pješačke zone u dijelu Preradovićeve, u rujnu je otvorena i pješačka zona na dijelu Masarykove ulice, od Gundulićeve do Tesline, a nekima se to ne sviđa zbog prometnih gužvi koje preusmjeravanje prometa uzrokuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 17:38