PETEROSTRUKI DOBITNIK

Zoran Šprajc se pohvalio uspjehom na Zlatnom Studiju i pokazao osvojene kipiće: ‘Svi su na broju‘

Popularni je voditelj za svoju emisiju ‘Stanje nacije‘ osvojio još jednu nagradu, a to mu je čak peta u šest godina

Zoran Šprajc na dodjeli nagrada ‘Zlatni Studio‘

 Davor Pongracic/Cropix

Dok se prašina oko prošlotjedne dodjele medijske nagrade "Zlatni Studio" konačno slegla, Zoran Šprajc, ujedno i peterostruki dobitnik nagrade, odlučio se na Instagramu pohvaliti nagradama koje je osvojio kroz godine.

image

Šprajcov Instagram story

Screenshot/

- Spavaš li mirno, Petre?, upitao je prošle subote s pozornice Petra Grašu, ujedno i rekordera Zlatnog Studija, ovaj poznati voditelj.

Naime, popularni Šprajc je za svoju novu emisiju "Stanje nacije" osvojio još jedan Zlatni Studio, a to mu je čak peti kipić u šest godina, otkako je krenula najveća medijska nagrada u zemlji. Prijašnje nagrade Šprajc je osvojio za svoju prvu emisiju, RTL Direkt. A sada se po broju priznanja izjednačio sa splitskim glazbenikom Grašom kojeg je iz šale prozvao tijekom primanja nagrade.

Šprajc je objavio i fotografiju iz redakcije, na kojoj se vidi kako je glavu naslonio na radni stol, a uz fotku je dodao i šaljivu objavu.

- Iza peterostrukog dobitnika Zlatnog studija stoji naporan i dugotrajan rad... (Preslušavanje snimke ministra Gorana Grlića Radmana). Vidimo se večeras u 22 20!, napisao je uz emoji smješka koji spava.

- Stvarno se nisam ovome nadao, bila je velika čast biti nominiran. Hvala žiriju, nisam ni slutio da ću u tako kratkom vremenu doći do vrha. Hvala publici, hvala RTL-u koji mi je dozvolio da se igram i trošim pare na eksperimente. Najviše od svega hvala mojoj ekipi bez koje ovoga ničega ne bi bilo i koja je udahnula život nekim mojim idejama. Hvala mami koja me rodila, hvala svima koji su vjerovali u mene - rekao je 55-godišnji Šprajc nakon što mu je uručen ukupno peti kipić "Zlatnog Studija".

image

Zoran Šprajc na dodjeli nagrada ‘Zlatni Studio‘

Zeljko Puhovski/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:19