‘LAKO ĆU JA‘

Znate li tko je Kornelija? 17-godišnja pjevačica podiže svijest o važnosti radija kao medija

Novim singlom najavljuje izlazak albuma "Briga me za sve", koji će svjetlo dana ugledati početkom prosinca

Kornelija Petak

 Croatia Records/

Mlada i sve popularnija pjevačica Kornelija objavila je prošlog mjeseca svoj novi singl "Lako ću ja", uz koji je predstavila i zanimljivu inicijativu. Odlučila je da se pjesma u prvih 30 dana može čuti isključivo na radiju i da neće biti dostupna za slušanje na streaming servisima i internet platformama. Kornelija je na taj način željela kod mlađih generacije podići svijest o važnosti radija kao medija i potaknuti ih da stvore naviku slušanja glazbe na radiju. Zbog toga su Kornelija i njezin autorsko-producentski tim Hit Factory pjesmu ciljano namijenili mlađoj publici.

Pjesma "Lako ću ja" vedra je i radiofonična, namijenjena za opuštanje i razbibrigu. Zarazan refren i pamtljiva melodija recept su za pjesmu koja brzo ulazi u uho. Tekst pjesme naslanja se na temu njenog prethodnog, izuzetno uspješnog singla "Briga me za sve" s kojim je ušla u sam vrh službene top liste HR TOP 40, nastupila na CMC festivalu te oduševila publiku na prepunoj vodičkoj rivi.

image

Kornelija Petak

Croatia Records/

Kornelija novim singlom najavljuje izlazak albuma "Briga me za sve", koji će svjetlo dana ugledati početkom prosinca, i time uspješno zatvara jedno poglavlje svoje karijere. Da Korneliju ipak nije briga za sve dokazuje njena inicijativa i svijest da je radio jako bitan kotačić u glazbenoj industriji, bez kojeg bi glazba teško došla do svih onih kojima je namijenjena. Bez publike glazbenici ne bi imali za koga raditi i stvarati, stoga je važno da svi shvate važnost radija kao medija za distribuciju i promoviranje glazbe, podrže ga i pomognu njegovom opstanku i daljnjem rastu i razvoju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:09