ŠTO ĆE REĆI PUBLIKA?

Zna se gdje će Parni Valjak prvi put nastupiti s novim pjevačem: ‘Krećemo u klubovima, imamo razlog za to‘

Mini truneja kreće u svibnju, nakon Arsenala, na redu su Pogon kulture i Cvetličarna, a bend poručuje da jedva čekaju krenuti na put

Parni valjak

 Domagoj Kunić/promo/Domagoj Kunić/promo

Parni valjak je prošli tjedan potvrdio kako je 31-godišnji Igor Drvenkar njihov novi pjevač, a sada su otkrili i prve ovogodišnje koncerte.Tako će Drvenkar prvi put s Valjkom izaći pred publiku 6. svibnja u zadarskom klubu Arsenal. Potom slijede nastupi 10. svibnja u riječkom Pogonu kulture, 26. svibnja u ljubljanskoj Cvetličarni te 27. svibnja u mariborskom ŠTUK-u. Riječ je kako stoji u priopćenju, o nastupima kojima se najavljuje serija koncerata koji slijede u ovoj godini.

image

Parni valjak

Dinko Čvorić/promo/Dinko Čvorić/promo

"Klubovi su mjesto gdje se Valjak uvijek odlično osjeća, pa će i prvi ovogodišnji koncerti krenuti iz manjih prostora. To je veliki logistički i produkcijski posao, ali svi jedva čekamo ponovno krenuti na put. Repertoar se uvježbava svaki dan i mogu vam reći da zvuče izvrsno.", kazao je Dino Bahtijarević, menadžer benda Parni valjak. Ulaznice kreću putem Eventima u prodaju 31. ožujka. Inače, Drvenkara je Valjak predstavio javnosti kroz novu pjesmu "Moja glava, moja pravila". Glazbu i stihove potpisuje Husein Hasanefendić Hus, autor Valjkovih bezvremenskih hitova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:55