DVIJE ADRESE

Zlatko Mateša i njegova friška supruga Blanka i dalje žive razdvojeno: ‘Ma to je samo 50 minuta avionom‘

Ništa nam nije problem. Sad smo oboje bogatiji za osjećaj doma u gradu onog drugog i za izvrsno društvo u oba grada, rekla je Blanka

Blanka Kačer i Zlatko Mateša 

 Privatni album

Blanka Kačer i Zlatko Mateša vjenčali su se u tajnosti 2. prosinca u ckrvi u Zagrebu, a nakon ceremonije vjenčanja, Splićanka, inače pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo, uzela je prezime Mateša.

- Vjenčali smo se čim smo shvatili da je to nešto lijepo za nas - rekao je tad Mateša za Slobodnu Dalmaciju, na što je Blanka dodala da su oni "rođeni vjenčani".

Da su Mateša i Blanka u vezi doznalo se u rujnu kad su skupa bili u Mongoliji, a novopečeni mladenci nisu stigli na medeni mjesec zbog obaveza.

- Oboje smo u duši putnici i nije nam problem i ad hoc odlučiti i otići bilo gdje kad nam poslovne obaveze dopuste. Srećom, nemamo problem s jet legom i u stanju smo odletjeti daleko da bi bili tamo i dva dana i vratiti se radi posla. Ovisi o obavezama gdje ćemo i na koliko dugo putovati - rekla je Blanka Mateša za Slobodnu.

image

Blanka Mateša i kuma Ranka Štern

Slboodna Dalmacija/privatni Album/

Supružnici trenutačno žive na dvije adrese, u Splitu i u Zagrebu, a kako to funkcionira otkrila je gospođa Mateša.

- Oboje volimo i Split i Zagreb i uživamo biti zajedno u oba grada. Uspijevamo uskladiti sve obaveze bez problema. Split i Zagreb udaljeni su 50 minuta avionom. Zlatko dođe u Split kad odradi obaveze u Zagrebu, ako ja tada imam obaveze u Splitu. Također, ja dođem u Zagreb. Ništa nam nije problem. Sad smo oboje bogatiji za osjećaj doma u gradu onog drugog i za izvrsno društvo u oba grada - rekla je Blanka za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:54