SURADNJA

Zigman odjenuo Christinu Aguileru za nastup u LA-u: ‘Svojoj dizajnerici pokazala je moje radove‘

Zagrebački dizajner je za Jutarnji ispričao kako je došlo do suradnje sa slavnom pjevačicom...

Christina Aguilera na LA Prideu

 Bill Chapman/london Entertainment/Shutterstock Editorial/Profimedia/Bill Chapman/london Entertainment/Shutterstock Editorial/Profimedia

Christina Aguilera, jedna od najprepoznatljivijih glazbenica posljednjih 20-ak godina, na svom je nastupu na LA Prideu obukla kreaciju hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana.

- Dovoljno Dirrty? - upitao je poznati Zigman uz fotografiju korzeta na Instagramu, referencirajući se na slavni Christinin spot s početka 2000. godina, a otkrio nam je kako je i došlo do suradnje.

- Ovo nam je četvrta suradnja. Radio sam joj kostime za prošlogodišnji People's Choice Awards, njen nastup u emisiji Jimmyja Fallona, a i njen "The Xperience" show u Las Vegasu - objasnio je Zigman.

Nadalje, pojasnio je da je losanđeleski Pride od velikog značaja za nju i da mu je bila velika čast izraditi i ovaj kostim. Također, prisjetio se kako je uopće došlo do suradnje.

- To je bila jedna poprilično smiješna situacija. Ja sam bio u kontaktu s njezinom dizajnericom i htjela joj je predložiti neke moje kreacije, no Christina je bila brža i prekinula ju je s fotografijama mojih radova - prepričao je. Napomenuo je da koliko god glazbenici bili veliki i koliko god suradnika imali oko sebe, njihova riječ je "uvijek zadnja" i oni odlučuju što će nositi u konačnici.

image

Christina Aguilera na LA Prideu

Broadimage/Shutterstock Editorial/Profimedia/Broadimage/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Koliko god su toga probali, koliko god je godina nastupa i iskustva iza njih, ne možeš im samo tako uvaliti svoju kreaciju, na njima je da odluče što će nositi, a stalno gledaju društvene mreže, razne kreacije i svjesni su što se događa oko njih - dodao je.

Istaknuo je da je njen slavni spot za pjesmu "Dirrty" iz 2002. godine i dvadeset godina nakon prvotnog emitiranja inspiracija za njene odjevne kombinacije.

image

Christina Aguilera na LA Prideu

Bill Chapman/london Entertainment/Shutterstock Editorial/Profimedia/Bill Chapman/london Entertainment/Shutterstock Editorial/Profimedia

Uz crveni bodi, zagrebački je dizajner za Christinu napravio i crveni kaput od istog materijala, a na društvenim mrežama objavio je i kako je nastajala kreacija.

Što se tiče budućih suradnji, Zigman nam je otkrio da, iako "nema koga nije obukao", trenutačno sprema najveću kolaboraciju do sad, no nije htio otkriti i o čemu se radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 15:32