ZDRAVKOVI BICEPSI

Zbog ovih je fotografija ministar Marić postao hit na internetu: ‘Kapetan Croatia?‘

Osim po svom radu u Ministarstvu financija, ali i aferama, Marića će mnogi pamtiti i po fotografijama s cijepljenja...

Zdravko Marić

 Ronald Gorsic/Cropix

Ministar financija i potpredsjednik Vlade u ostavci Zdravko Marić oprostio se sa svojim kolegama i suradnicima u Ministarstvu financija nakon što je u ponedjeljak sazvao kolegij i obznanio svoju ostavku. Napomenuo je i da je davno prije o tome razgovarao i s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Osim po svom radu u Ministarstvu financija, ali i aferama, Marića će mnogi pamtiti i po fotografijama s cijepljenja protiv korone kada je domaću, ali i stranu javnost zadivio svojim snažnim mišićima.

image

Zdravko Marić

Ronald Gorsic/Cropix

"Neki će možda reći da sam stidljiv, no više volim razgovarati o PDV-u nego o mišićima", rekao nam je smijući se u tadašnjem intervjuu, a iako nije pratio društvene mreže, one su ‘eksplodirale‘ zbog njegovih fotografija u podmajici.

Te su fotografije tada postale hit i na Redditu, gdje je skupio oko 1500 komentara. Meksički portal SDPnoticias o njemu je pisao da je ‘ukrao uzdahe žena‘ tijekom cijepljenja.

"Kapetan Croatia?", "Ok, selim se u Hrvatsku" - glasili su neki od popularnih komentara, a pristizali su sa svih krajeva svijeta - od Grčke, Portugala, Njemačke, Škotske pa sve do Amerike. ‘Pustila bih ga da popuni moj deficit‘, ‘S ovakvim mišićima mogao bi biti i ministar obrane‘ – glasili su samo neki od vrućih komentara žena iz cijelog svijeta upućeni našem ministru financija.

O njemu je izvještavao i jedan od najpoznatijih američkih komičara Stephen Colbert u ‘The Late Showu‘. "Ovo izgleda kao serija o muškarcu koji je preseksi da bi bio ministar financija. Kladim se da je taj liječnik bio spor s vatom i dezinfekcijom ruke: ‘Samo da znaš, najbolji način za steriliziranje područja je da samo nježno stisnem to područje. O da, uskoro smo gotovi‘", komentirao je tada Colbert koji je osobitu pažnju posvetio bicepsima uskoro bivšeg ministra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 02:35