VRIJEDNA NA TERASI

Za nju bi i zidanje trokatnice bio mačji kašalj: Nives Celzijus pokazala kako u seksi izdanju obavlja teže radove

‘Svaka ti čast, Nives, majstorica za sve‘ - glasio je samo jedan od komentara njezinih obožavatelja

Nives Celzijus i radovi na terasi

 Screenshot Instagram/Nives Celzijus/

Glumica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (42) pokazala je da se ne boji rada. Na Instagramu je podijelila video u kojem je ponovno dokazala koliko je marljiva, a osim klasičnih kućanskih poslova, nije joj problem ‘zasukati rukave‘ i prionuti na one zahtjevnije. Tako Nives zna brusiti, farbati ogradu i obavljati sve radove na terasi, a sve to najčešće radi u vrućim hlačicama i topu ili badiću.

"Kolekcija najdražih vam radova majstorice Celzijus. Hoćemo nove radove?", napisala je u opisu videa, koji je odmah naišao na odobravanja.

"I moja te terasa čeka", našalio se voditelj i prijatelj Dalibor Petko, a prijateljica Ecija Ivušić poručila joj je: "Vrijednica naša."

Njezina kći Taisha Drpić mamin vrijedan rad komentirala je emojijem pljeskanja, a uslijedili su i brojni drugi komplimenti.

"Svaka čast, ovo se ne viđa svaki dan kod nekih žena", "Bravo Nives, svaka čast", "Radiš po kvadratu ili?", "Lijek za oči", "Prava majstorica", "Hoćemo još", "Svaka ti čast, Nives, majstorica za sve" - glasili su samo neki od mnogobrojnih komentara na video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:18