NOVI POČECI

Vratilo se dite materi: Severina snimljena kako dovodi sina Aleksandra u školu

Nakon presude suda da će Aleksandar pola mjeseca živjeti s majkom, a pola s ocem, pjevačica Severina viđena je kako dovodi sina u školu
Pjevačica Severina dovodi sina Aleksandra u osnovnu školu
 Davor Pongračić/Cropix

Počela je nova školska godina, a to je uzbudljivo razdoblje kako za učenike, tako i za njihove roditelje. Povratak u školsku klupu svog sina nije željela propustiti ni pjevačica Severina, koju su fotografi snimili dok je dovodila Aleksandra u osnovnu školu.

image
Davor Pongracic/Cropix
image
Davor Pongračić/Cropix

Nakon što je krajem 2019. godine odlukom suda skrbništvo nad Aleksandrom dobio njegov otac Milan Popović, Severina je prije nekoliko dana konačno dobila sretne vijesti.

Kako smo prošli tjedan izvijestili, splitski Županijski sud, kojem je delegiran predmet u žalbenom postupku, presudio je da će njihov zajednički sin pola mjeseca živjeti s majkom, a pola s ocem, te će imati prebivalište na Severininoj adresi u Zagrebu.

image
Davor Pongračić/Cropix
image
Davor Pongracic/Cropix

"Vratilo se dite materi! Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno! Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma! Hvala vam na podršci svima. Pjevamo s veseljem", uskliknula je presretna pjevačica na nedavno održanom koncertu u Crnoj Gori.

image
Davor Pongračić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:10