ČIPKASTI KOMPLETIĆ

Vratila se ‘bujna Claudia‘, nakon što je lani kombinacijama zapalila Katar pogledajte što je spremila za Njemačku

Crveno bijeli kvadratići jedva da su nešto pokrili, a najavila je i kombinaciju s manje tkanine te posebno iznenađenje za Vatrene

Sašila je posebni kompletić

 /Screenshot - Instagram @claudiarivier

Mlada Slavonka zavidnih i zanosnih oblina Claudia Rivier poznata je i stranim medijima, a za 24sata je otkrila kako ona navija za naše Vatrene. Uoči utakmice uzbuđenje raste, a rastu i temperature nakon što je Slavonka sašila i prezentirala posebni kompletić koji se sastoji od čipke, posebno rađene za nju, te slavnih kockica.

„Za dizajn mi je trebalo pet minuta, a cijeli kompletić sašila sam u dvadeset minuta. To je tradicionalna hrvatska čipka koja je ručno rađena i koju mi je sašila jedna baka iz susjedstva baš za ovu priliku. Hvala joj na tome, a htjela sam spojiti tradiciju u dizajn svog kompletića“, otkrila je za 24sata.

image

Trebalo joj je 20 minuta

/Screenshot - Instagram @claudiarivier

Claudija je fanove navijačkim kombinacijama počastila i prijašnjih godina uoči najvećih nogometnih prvenstava. Kako kaže dobila je brojne pozitivne komentare, a najviše ju veseli to što su neki pratitelji sami krenuli šivati svoje kompletiće te su neki od njih napravili i poslove.

Na svojoj je Instagram priči fanovima postavila jedno pitanje.

"Posljednji dizajn koji sam napravila i nosila za vrijeme svjetskog nogometnog prvenstva prodao se za 20 tisuća eura. Što mislite koliko vrijedi ovaj", napisala je uz svoju fotografiju.

image

Postavila je posebno pitanje

/Screenshot - Instagram @claudiarivier

„Drago mi je da i moji pratitelji na neki svoj način, kao i ja na svoj, doprinose našoj reprezentaciji, zemlji pa i samom Europskom prvenstvu“, rekla je za 24sata te nadodala kako joj je najveći problem pronaći dovoljno materijala, a za najnoviju je kreaciju uspjela naći svega pol metra tkanine.

image

Njezine su navijačke kombinacije obišle svijet

/Screenshot - Instagram @claudiarivier

Priznaje kako joj je drago što materijala nema jer je to pokazatelj da i drugi šivaju slične kompletiće no ipak nadodaje da ne zna što će učiniti za iduću utakmicu.

„Ako se materijal magično ne pojavi za iduće utakmice, sljedeći kompletić može biti jedino još manji“, natuknula je te nadodala da će Vatrene, ako pobjede večeras možda i iznenaditi, ali čime to će ostati njezina mala tajna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 11:14