DEMANTIRALA SVE

Vlatka Pokos: ‘Širi se jedna iritantna laž o mome životu. Nitko pri zdravoj pameti ne donosi odluke na taj način‘

Pokos je sada putem društvenih mreža odlučila reći što misli o svim tim komentarima na račun njezina povratka u Hrvatsku

Nova karijera voditeljice i pjevačice

 

 Saša Burić /Cropix

Bivša pjevačica i TV voditeljica Vlatka Pokos često je u središtu pozornosti javnosti otkako se vratila u Hrvatsku. Tako se nedavno pisalo da se zaposlila u splitskom hotelu Ambasador.

No, Pokos je sada putem društvenih mreža odlučila reći što misli o svim tim komentarima na račun njezina povratka u Hrvatsku.

"Kad se laž ponovi bezbroj puta, ona postaje istina. Osobito u hrvatskim medijima koji vole prepisivati i širiti laži o mome životu. Ima ih puno, ali jedna je posebno iritantna te ću je ovom prilikom demantirati: NE, nisam se vratila u Hrvatsku zbog zabavne emisije u kojoj sam sudjelovala. Nitko pri zdravoj pameti ne donosi životne odluke na takav način.

Moji razlozi puno su dublji i ozbiljniji i nikog se ne tiču. Kao što se nikog ne tiče gdje živim i što radim. Ne vidim zašto bi to ikom bilo važno osim meni, mojoj obitelji i vrlo malom broju bliskih prijatelja koje imam.

I ne, nisam se trajno vratila u Hrvatsku. Hrvatska me uporno i neumorno podsjeća na najružnije stvari u mome životu. Obasipa me mržnjom, lažima i zloćom. Uz časne iznimke", poručila je Vlatka Pokos na Instagramu uz pjesmu Lane Del Rey ‘Summertime Sadness‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:55