MILLION DOLLAR SELLER

Vlatka Pokos pohvalila se da je među najboljima u Kanadi, no fanovima je za oko zapeo jedan detalj

Bivša voditeljica i pjevačica već godinama živi u Kanadi, gdje niže poslovne uspjehe
Vlatka Pokos
 Instagram

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos već nekoliko godina živi u Kanadi gdje se bavi oglašavanjem i marketingom, a sada se na svom Instagram profilu pohvalila svojim poslovnim uspjesima.

"Evo, dijelim s vama dio mog života u Kanadi u proteklih pet godina. Više ne radim za Dior, ali radim i s Diorom, koji je ostao moj najdraži brend, još od davnih dana. U mojoj novoj kompaniji među najboljima sam po rezultatima, tzv. Million dollar seller! Mogu vam reći da sam ponosna i sretna i da svaki posao radim sa srcem i 100%! Moje znanje i iskustvo iz marketinga i komunikacije mi uvelike pomažu u postizanju sjajnih rezultata! U nekoliko navrata bila sam najbolja u cijeloj Kanadi, ovdje se to mjeri po tjednima. Ne postoje male uloge, samo mali glumci! Veliki pozdravi svim dragim i normalnim ljudima", napisala je Vlatka u opisu fotografije na kojoj pozira elegantno odjevena, a na nogama ima ravne, crne cipele.

"Kakve su to cipele... To nije Vlatka", "Lajkam sve osim cipela", glasili su neki od komentara koji su se više fokusirali na cipele nego na njezin uspjeh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:44