UŽIVANJE

Više od mjesec dana uoči koncerta Marko Tolja rasprodao Lisinski, a objavio je i preslatke fotke sa sinčićem

Omiljenog pjevača po povratku sa skijanja u Bad Kleinkirchheimu na kojem je bio s obitelji dočekale odlične vijesti

Marko Tolja
 

 Tomislav Kristo/Cropix

Marko Tolja rasprodao je Lisinski više od mjesec dana prije koncerta. Presretan zbog toga, tu je vijest podijelio na svom Instagram profilu.

"Hvala‼️ Preko mjesec dana je još do koncerta, a vi ste napravili ovo!! Ljubim vas i jedva vas čekam", napisao je višestruki dobitnik nagrade Porin i zaljubljenik u swing glazbu. Tolja će uz pratnju vrhunskih glazbenika nastupiti u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" 11. ožujka, a koncert je nazvao u "3 čina".

Ideja mu je da zaokruži tako svoju 15 godina dugu karijeru, a na repertoaru će biti zlatno doba Hollywooda, kantautorski opus, premijera novog materijala s nadolazećeg albuma "Pianissimo" te još poneko iznenađenje.

Inače samo dan prije no što je obznanio da je rasprodao koncert, pjevač je još bio na skijanju s obitelji u Bad Kleinkirchheimu. Gotovo tijekom cijelog zimskog odmora objavljivao je fotografije sa skijališta i uživanja na snijegu sa sinčićem Marom kojeg je dobio sa suprugom Anom.

Maro će uskoro proslaviti četvrti rođendan, no već jako dobro skija, jer ga je Tolja, čim je mogao, "zarazio" tim sportom.

"I gdje ćemo dalje? Doma! Tata mora nešto i raditi. A puno toga nas čeka: Dora, novi singl, Lisinski… i još puuuno toga!", napisao je jučer Tolja u svojoj zadnjoj objavi s ovogodišnjeg skijanja na svom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:07