MIŠA GROF TVRDI

‘Vidoje je bio u vezi s poznatom glumicom, a onda ga je Nikolina preotela. A bile su najbolje prijateljice‘

‘Vidoje je mene ispitivao može li dati Nikolini zlato pokojne bake i djeda, a ja sam mu dozvoljavao. Kod nje ima nakita koji vrijedi više od pola milijuna eura‘

Nikolina Ristović i Miša Grof

 Pedja Milosavljevic/Cropix

Viktor Ristović, odnosno, Miša Grof tvrdi da su se njegov sin Vidoje i Nikolina Pišek upoznali preko glumice Katarine Radivojević, s kojom je pokojni ranije bio u ljubavnoj vezi, piše srpski Kurir.

On navodi da su se njih dvije tada družile i da glumica nije slutila da će joj prijateljica preoteti dečka.

- Nikolina i Katarina Radivojević su bile jedne od najboljih prijateljica, a Vidoje je bio nešto manje od dvije godine s Katarinom u vezi. Njega je Nikolina upoznala kao dečka svoje prijateljice i preotela joj ga, usprkos tome što su bile nerazdvojne. Rasturila je tu vezu i udala se za dečka svoje prijateljice... Katarinu sam dva puta sreo, bila je divna i lijepo odgojena - rekao je Miša Grof za Kurir.

image

Nikolina Ristović

Pedja Milosavljevic/Cropix

Navodno je Vidoje prvu suprugu, Lanu Ristović, ostavio zbog glumice Katarine Radivojević, koja je domaćim gledateljima poznata po ulozi u seriji "Najbolje godine".

Miša Grof otkrio je još informacija o Nikolini.

- Na početku njihove veze, ona nije imala auto. Poslije tri dana, Vidoje joj je kupio Range Rover, a ona ga je poslije nekog vremena poklonila... Dala ga je svom nesposobnom bratu, koji nikada u životu ništa nije radio - ističe.

image

Vidoje i Nikolina Ristović

Neja Markicevic

- Moja pokojna majka je obožavala nakit i moj pokojni otac je volio kupovati joj ga. To je bilo zlato s dijamantima i briljantima, kupovao joj je sve to još prije rata. Uglavnom su to bili ruski komadi nakita. Vidoje je mene onda počeo ispitivati može li dati Nikolini zlato od pokojne bake i djeda, a ja sam mu dozvoljavao - ispričao je, dodajući da nije znao točnu vrijednost tog nakita.

- Bilo je tu preteškog zlata. Kod nje ima nakita koji vrijedi više od pola milijuna eura. Bilo bi tu sigurno milijun eura, ali ona je već prodavala zlato - zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:50